Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

Συγκλονιστική εξομολόγηση πρώην τζιχαντίστριας της ISIS: Τα ισλαμιστικά κτήνη βίαζαν τις γυναίκες μέχρι θανάτου (βίντεο)

8 Οκτ, 21:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Η 25χρονη Khadija εγκατέλειψε τη ζωή της και τη δουλειά της ως δασκάλα δημοτικού για να ενταχθεί στην ISIS. Σήμερα, λίγες ημέρες μετά τη φυγή της από τη Ράκκα, περιγράφει τις κτηνωδίες των τζιχαντιστών και μιλάει για τον εφιάλτη που βίωσε ως μέλος της δολοφονικής οργάνωσης.

Η Khadija εργαζόταν ως δασκάλα δημοτικού σε μια άλλη πόλη της Συρίας, μέχρι που πείσθηκε να μετακομίσει στη Ράκκα, το προπύργιο των ισλαμοφασιστών, μετά τη διαδικτυακή γνωριμία της με έναν Τυνήσιο τζιχαντιστή.

Εκείνος τη δελέασε με γάμο προκειμένου να την πείσει να συμμετάσχει «στον πόλεμο για την ορθή εφαρμογή του Ισλάμ», όπως χαρακτηριστικά της έλεγε.

Φτάνοντας στην πόλη, η 25χρονη εντάχθηκε στην γυναικεία Ταξιαρχία Khansa’a, τα μέλη της οποίας περιπολούν στους δρόμους, φροντίζοντας για την τήρηση των νόμων του Ισλαμικού Κράτους από τις γυναίκες.

Η 25χρονη εκπαιδεύτηκε επίσης στο χειρισμό των όπλων και πληρωνόταν με 200 δολάρια το μήνα.

Όπως ανέφερε, οι γυναίκες που δεν τηρούσαν τη Σαρία, μαστιγώνονταν από μία «συνάδελφό» της, γνωστή ως Umm Hamza. «Δεν είναι μια φυσιολογική γυναίκα. Είναι τεράστια, έχει ένα καλάσνικοφ, ένα πιστόλι, ένα μαστίγιο, ένα στιλέτο και φοράει την ισλαμική μαντίλα».

Η διοικήτρια της Ταξιαρχίας όταν έβλεπε τη Khadija να δυσανασχετεί της έλεγε: Είμαστε σκληροί με τους άπιστους, αλλά ελεήμονες μεταξύ μας.

Η 25χρονη άρχισε σιγά σιγά να ξυπνά από το «λήθαργο».  Η σταύρωση ενός 16χρονου παιδιού, την οποία είδε με τα ίδια της μάτια, την έκαναν να αμφισβητεί τους σκοπούς και τα κίνητρα των τζιχαντιστών.

Παράλληλα, μάθαινε για τα βασανιστήρια των γυναικών. «Οι μαχητές τηςISIS κακοποιούσαν ακόμα και τις συζύγους τους. Τις βίαζαν τόσο άσχημα που κατέληγαν στο νοσοκομείο», αφηγείται.

Η στιγμή που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν όταν η διοικήτρια της άρχιζε να την πιέζει για να παντρευτεί έναν τζιχαντιστή. Τότε αποφάσισε πως έπρεπε να βάλει τέλος στον εφιάλτη.

Κατάφερε να αποδράσει από τη «φυλακή» της Ράκκας και σήμερα βρίσκεται κάπου στην Τουρκία. Ακόμα προσπαθεί να καταλάβει και να εξηγήσει το πώς συνέβησαν όλα αυτά.

«Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, είμαι μορφωμένη, δεν θα έπρεπε να έχω πάρει μέρος σε όλο αυτό. Τι μου συνέβη; Τι συνέβη στο μυαλό μου και έφτασα σε αυτή την κατάσταση;», λέει η 25χρονη…
  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

 • 1566
  Ο Πιαλή Πασάς με 10.000 άνδρες εκδιώκει τους και Γενουάτες καταλαμβάνει την Χίο.
 • 1821
  Ο Πρόκριτος Κων. Λαχανάς κηρύσσει την Επανάσταση στην Σάμο, υψώνοντας την Σημαία της Επαναστάσεως στην πόλη Βαθύ.
 • 1822
  Οι Τούρκοι απαγχονίζουν στην Αδριανούπολη τον πρώην Οικουμενικό Πατριάρχη Κύριλλο και άλλους κληρικούς και λαϊκούς.
 • 1897
  Σημειώνεται η μοναδική Ελληνική νίκη, στην περιοχή Βελεστίνου, κατά τον ατυχή Ελληνοτουρκικό πόλεμο του 1897.
 • 1941
  Ο Ελληνικός Στρατός εκκενώνει την Ερσέκα και την Χειμάρρα. Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν την Κατερίνη και τα Γρεβενά.
 • 1944
  Φονεύεται από αντάρτες του ΕΛΑΣ ο Σχης Δημήτριος Ψαρρός και πολλοί αιχμαλωτισθέντες συμπολεμιστές του.
 • 1956
  Κύπριοι αγωνιστές της ΕΟΚΑ ανατινάζουν δύο δεξαμενές πετρελαίου στην Λευκωσία.

Φίλοι - Συνεργάτες