Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ!!! ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ 28/1/2015!!! ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΡΩΣΙΑ!!!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015, 21:00
Κατηγορία: Χριστιανισμός
Να θυμάστε εσείς δεν πολεμάτε για την ''Gazprom'' αλλα για την Αγία Ρωσία

Επιστολή Αγιορειτών Πατέρων προς τους αδελφούς της πολιτοφυλακής του Donbass που δημοσιεύθηκε στις  28.1.2015 στο  4pera.ru.Αποτελεί υπόδειγμα ποιμαντικής πολέμου:

Πρίγκιπες μας, ρώσοι πολεμιστές υπερασπιστές της Πατρίδας μας! Εμείς, οι εγκαταβιούντες σε ένα ενός μικρό μέρος του Αγίου Όρους,σας απευθυνόμαστε και επικαλούμαστε την ευλογία του Θεού και της Θεοτόκου!Προσευχόμαστε ταπεινά για την πνευματική ενδυνάμωση στον αγώνα σας ώστε να σας δοθεί η νίκη από τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό, δια του Τιμίου του Σταυρού ώστε οι εχθροί να ηττηθούν και να σας δοθεί η νίκη που παρέχεται στον πιστεύοντα  στη δύναμη  του Τιμίου Σταυρού.

Πολυαγαπημένοι από την πρώτη ήδη ημέρα του 2015 αποκαλύφθηκε το αληθινό πρόσωπο του εχθρού μας. Ὁ ἔχων ῶτα ἀκούειν ἀκουέτω και όποιος έχει μάτια ας δει και ας κατανοήσει τη διάθεσή του, το θυμό και το μίσος του,την  ασυνειδησία και την ανηθικότητα του, την απανθρωπιά και την ασέβεια του.Ας φιμωθούν τα στόματα των προδοτών που ισχυρίζονται ότι εμείς οι ρώσοι θέλουμε τον πόλεμο.



Τέτοια λόγια θα ακούσετε από αυτούς που για την δική τους ευημερία είναι έτοιμοι να χύσουν  ποτάμι το αίμα και να το πιουν στο όνομα της δικής τους άνεσης και καλοπέρασης και έτσι υπάρχουν όλο και περισσότερα ανθρώπινα θύματα.Μεγιστάνες του πετρελαίου επιτρέψτε μας να σας θυμίσουμε ότι αέριο,πετρέλαιο,κάρβουνο και άλλον πλούτο κι αποθέματα δεν θα βρείτε στην άβυσσο στην κάθοδό σας στο απόλυτο σκοτάδι.

Να θυμάστε ότι εσείς δεν πολεμάτε για την «Gazprom» ούτε καν για την τρίχρωμη σημαία και το έθνος κράτος αλλά για την Αγία Ρωσία που είναι φως για όλον τον κόσμο και ελευθερία. Να θυμάστε καλά πολυαγαπημένα μας αδέρφια ότι ο κόσμος βρίσκεται στο κακό και είναι γεμάτος από προδοσίες σαν μια πανούργα πόρνη που την ημέρα σε χαιδεύει και τη νύχτα με ένα στιλέτο σε μαχαιρώνει. Έχουμε την παραγγελία των ευσεβών επισκόπων του α΄και β΄παγκοσμίου πολέμου να μην συμμαχήσουμε με τους κακούς,τους φιλοχρήματους και βέβαια με ασεβείς.Ο διάβολος έχει πρόσβαση σε αυτούς δύναται να καταλάβει την ψυχή τους.

Ωστόσο αυτές είναι οι οδηγίες του αγίου Γέροντα Παισίου.Οι στρατιώτες του Αθωνικού Όρους δεν πρέπει να επιδίδονται σε αμαρτίες κατά την διάρκεια του πολέμου:να μην πορνεύουν,να μην κλέβουν,να μην υβρίζουν,να μην ορκίζονται,να είναι σε εγρήγορση ,να προσεύχονται  μετά φόβου. Να θεωρούν εαυτόν νεκρόν πριν τον θάνατο  και αν είναι απαραίτητο  να δώσουν τη ζωή τους για τον αδερφό τους  που εκτελέστηκε.Κι αυτό από ιερή αγανάκτηση στερούμενη μίσους  («οργίζεσθε και μη αμαρτάνετε» – σύμφωνα με τα λόγια του προφητάνακτα Δαβίδ). Ο ίδιος πρόσθεσε:ν΄ αγαπούν και να τιμούν τους διοικητές τους, να προσεύχονται για την εκπαίδευσή τους. Αν συμβεί κι έχουν μεγάλες απώλειες να μην εγκαταλείπουν τους τραυματίες για να έχουν την ευλογία του Θεού.

Μην ενοχλείσθε από το γεγονός ότι οι άνθρωποι που υπερασπίζεστε συχνά αποδεικνύονται αχάριστοι. Να λαμβάνετε υπόψιν σας ότι όλοι δεν έτυχαν μιας καλής εκπαίδευσης για να μην υπενθυμίσουμε την ραδιοφωνική και τηλεοπτική κάλυψη και διάδοση των γεγονότων. Ως και σήμερα πολλοί ρώσοι λένε μα δεν υπάρχει πόλεμος  σκέψη αντίθετη στους τολστοικούς. Αλλά εμείς γνωρίζουμε ότι ο πόλεμος άρχισε και ήδη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.Έχουμε αθωνίτες μοναχούς όσο και κάποιους λαικούς ιερείς του κύκλου μας που 2 χρόνια πριν τα αιματηρά γεγονότα των » Maidan» είχαν προειδοποιήσει τον κόσμο για την εξέγερση που έρχεται και για τις μεταγενέστερες αντιπαλότητες. Εκτός των άλλων κάποιοι ρώσοι αξιωματικοί εξόρκιζαν να προετοιμάζονται τα άτομα γιατί μπορεί να επέλθει μια εξέγερση και έπειτα μια ανθρωπιστική καταστροφή και να μπουν ξένες δυνάμεις για να επιβάλουν την ειρήνη (αυτός είναι και ένας από τους λόγους για τους οποίους οι αντίπαλοί μας σκοτώνουν αναξέλεγκτα τόσους αθώους). Ας θυμηθεί ο ουκρανικός στρατός που στράφηκε εναντίον μας, ενάντια στα αδέλφια του ότι τα όπλα μας δόθηκαν  για να υπερασπιτούμε τα αδέλφια μας κατά του κοινού εχθρού.



Υπενθυμίζουμε ότι εμείς το Άγιον Όρος τους είπαμε ότι δεν είναι ευλογημένο να ξεκινήσουν μια στρατιωτική δράση δεν είναι από τον Θεό και δεν έχουν την ευλογία μας να ρίξουν πάνω σε άτομα που δεν αναγνωρίζουν την μη νόμιμη κυβέρνηση του Κιέβου. Και λοιπόν πόσοι στρατιώτες κάηκαν από  «Grad«,και τα σώματα τους έγιναν ένα με τη γη και κανείς δεν γνωρΊζει τον ακριβή τόπο της ταφής τους ; Αρχίζει η 4η κινητοποίηση.Οι τρείς προηγούμενες τι πέτυχαν τι τους βρήκε; Πετάξτε τα όπλα,τρέξτε,φύγετε πριν να είναι αργά.!Ελάτε στα συγκαλά σας! Στα άτομα για τα οποία πολεμάτε όχι μόνο τους εαυτούς σας αλλά και την ψυχή σας τους πουλάτε για το χρήμα!

Επαναλαμβάνουμε δεν είναι ευλογημένος ο αγώνας σας . Το ίδιο σας επανέλαβαν και ευσεβείς επίσκοποι της ρωσικής Εκκλησίας όπως ο Λογγίνος Tchernivtsi.

Λοιπόν αδέρφια οι επίγειοι εχθροί μας  χρησιμοποιούν πολλά και διαφορετικά όπλα και ψευδοπροφήτες και ανθρωπομηχανές εκτελεστές τους λεγόμενους «cyborg«, αλλά και άτομα που λάθεψαν ή και την παθητική πλειοψηφία. Ο αντίπαλος είναι δυνατός και ευφυής αλλά θα συντριβεί  εις τα εξ ών συνετέθη από εκείνους που θα χουν στην καρδιά τους και το πνεύμα τους το Χριστό ! Και θα τεθεί υποπόδιον των ποδών σας η πατρίδα μας γιατί ο Θεός είναι αληθής!

Συγγραφείς αθωνίτες αδελφοί
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστευέτε ότι με την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ θα πάνε καλύτερα τα πράγματα για την χώρα μας;;;:
Σαν Σήμερα (6 Φεβρουαρίου)
  • 1822: Οι Κρήτες επαναστάτες συντρίβουν τους Τούρκους στο Αμίρι.
  • 1827: Ο Ομέρ Πασάς αναγκάζεται να λύσει την πολιορκία του Διστόμου.
  • 1854: Ο Στρατηγός Θεόδωρος Γρίβας τίθεται επικεφαλής των επαναστατών και ονομάζεται Στρατάρχης της Ηπείρου.
  • 1897: Τμήματα του Ελληνικού Εκστρατευτικού Σώματος καταλαμβάνουν το φρούριο Βουκολίων των Χανίων.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved