Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Τρίτο Τζαμί στις φλόγες στην Σουηδία, αρχίζει να ξεφεύγει η κατάσταση

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015, 20:00
Κατηγορία: Χριστιανισμός
Ένα ακόμη Τζαμί δέχθηκε επίθεση στην τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Σουηδίας, την Ουψάλα, την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, αποτελώντας το τρίτο κατά σειρά περιστατικό εμπρησμού, που συμβαίνει στην χώρα, από την περασμένη εβδομάδα, αναφέρουν τα τοπικές ειδησεογραφικά πρακτορεία, και αναμεταδίδει η ισραηλινή εφημερίδα jpost .

«Κάποιος πέταξε μια βόμβα μολότοφ, ένα κοκτέιλ Μολότοφ, στο [τζαμί]», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Torsten Hemlin, της Ουψάλα στο σουηδικό πρακτορείο ειδήσεων ΤΤ , προσθέτοντας ότι οι δράστες επίσης «έγραψαν στο τοίχο μερικά χυδαία, ρατσιστικά λόγια».

Σύσσωμη η σουηδική κυβέρνηση καταδίκασε την επίθεση στο Τζαμί, κάνοντας ταυτόχρονα έκκληση για εκδηλώσεις ενάντια στην ξενοφοβία
Σύμφωνα με τον Hemlin, δεν υπήρχαν άνθρωποι στο τζαμί κατά τη στιγμή της επίθεσης. Η αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά τον δράστη.

Στις 29 Δεκεμβρίου, ένα τζαμί καταστράφηκε από πυρκαγιά στη νότια πόλη Eslöv, που βρίσκεται βόρεια του Μάλμοε. Κανείς δεν τραυματίστηκε στην ύποπτη εμπρηστική επίθεση.

Την ημέρα των Χριστουγέννων, ένας εμπρηστής επιτέθηκε σε τζαμί στη σουηδική πόλη Eskilstuna. Από την πυρκαγιά τραυματίστηκαν πέντε άτομα.

Σύμφωνα με άρθρο μας στο pentapostagma.gr, στην Σουηδία η κατάσταση ασφαλείας ενάντια στους μουσουλμάνους, λαμβάνει ανησυχητικές διαστάσεις. Το κύμα επιθέσεων από συγκεκριμένες ομάδες, οδηγεί σε ευθεία αντιπαράθεση και στους δρόμους των σουηδικών πόλεων. Η ανεξέλεγκτη εισροή ισλαμιστών μεταναστών, οι επιθέσεως και βιασμοί από μεμονωμένα άτομα σε σουηδέζες, και φόβος εξάπλωσης επιθέσεων από ισλαμιστές τύπου Γαλλίας, πυροδότησαν την αντίδραση αυτήν. Το ίδιο πρόβλημα επαναλαμβάνουμε έχει και η Γερμανία και η Γαλλία, και θα ήταν φρόνιμο οι κυβερνήσεις των χωρών αυτών να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα. Όσο για την χώρα μας , έχουμε και εμείς στα χέρια μας μια βραδυφλεγή βόμβα, η οποία εαν «εκραγεί» θα έχει ανεξέλεγκτες συνέπειες. Πρέπει πάση θυσία να σταματήσει η παράνομη εισροή μεταναστών από τα θαλάσσια σύνορα μας, η οποία παρομοιάζεται με κανονική στρατιωτική εισβολή. Για αυτό πρέπει να καταφύγουμε και στην ΕΕ, ώστε και αυτή να αναλάβει τις ευθύνες που της αναλογούν, και όχι να ακούμε ευχολόγια και αόριστες υποσχέσεις.
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Τι θα ψηφίσετε στις προσεχείς εθνικές εκλογές;;;:
Σαν Σήμερα (6 Ιανουαρίου)
  • 1449: Στέφεται αυτοκράτορας στον Μυστρά ο Κωνσταντίνος ΙΑ΄ Παλαιολόγος.
  • 1695: Σφαγή από τους Τούρκους του ιερομονάχου της Κωνσταντινουπόλεως νεομάρτυρος Ρωμανού από την Σπάρτη Λακωνίας.
  • 1821: Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης αποβιβάζεται στην Καρδαμύλη της Μάνης.
  • 1822: Οι Τούρκοι απαγχονίζουν Χιώτες δημογέροντες στην Κωνσταντινούπολη.
  • 1823: Οι Ελληνικές δυνάμεις νικούν στην Ακράτα Αχαΐας τους Τούρκους.
  • 1827: Ο Κιουταχής κανονιοβολεί τους εγκλεισμένους στην Ακρόπολη των Αθηνών.
  • 1828: Φθάνει στο Ναύπλιο ο Ι. Καποδίστριας ως πρώτος Κυβερνήτης της Ελλάδος.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved