Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

Τυχαίο;;; Το δημοψήφισμα ανάμεσα στις εορτές των Αγίων Γερόντων!!! Τι μας λένε για όσα συμβούν!!! (Βίντεο)

30 Ιούν, 20:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Τίποτα τυχαίο δεν υπάρχει στον κόσμο! Και πολύ περισσότερο τίποτα δεν υπάρχει τυχαίο σε ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα, τη μικρή χώρα που κρατά επί αιώνες, εν μέσω θηρίων, υλισμών, εισβολών, διωγμών και μαρτυρίων, την Κιβωτό της Καινής Διαθήκης! Την Ορθόδοξη Εκκλησία του ίδιου του Χριστού μας!

ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ

Το Δημοψήφισμα που αναγγέλθηκε για τις 5 Ιουλίου, όλως λοιπόν "τυχαίως", είναι μία ακριβώς εβδομάδα πριν από την Εορτή - την πρώτη επισήμως εορταζόμενη φέτος - του Αγίου Γέροντος Παϊσίου του Αγιορείτη, που κοιμήθηκε στις 12 Ιουλίου 1994 μ.Χ.!

Αλλά το Δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, είναι και πάλι όλως "τυχαίως", τέσσερις μόλις ημέρες μετάτην Κοίμηση του Γέροντος Ιωσήφ του Βατοπεδινού, που κοιμήθηκε την 1η Ιουλίου 2009 μ.Χ., προ κρίσης!

ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ

Και οι δύο άγιοι Γέροντες, όλως "τυχαίως", μίλησαν για τα επερχόμενα! Για όσα συμβαίνουν στις μέρες μας και όσα έρχονται! Και μας τα έχουν πει όλα: την Κρίση, την ανωμαλία στην Ελλάδα, την απόσυρση των ξένων κεφαλαίων για να καταρρεύσουμε, τις απολύσεις, την πείνα, την εισβολή της Τουρκίας και την καταστροφή της στα έξι μίλια, την Εισβολή της Ρωσίας στην Τουρκία και την νίκη των Ρώσων, τονΠαγκόσμιο Πόλεμο όπου δεν θα πάρει μέρος η Ελλάδα, τον παγκόσμιο όλεθρο, την απόδοση της Κωνσταντινούπολης στην Ελλάδα και την έγερση εκ Θεού του Αγίου μαρμαρωμένου Βασιλέως Ιωάννη,την παγκόσμια αναλαμπή του Ελληνισμού, την παγκόσμια δόξα της Ορθοδοξίας!

ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...

Δείτε προσεκτικά τα βίντεο και ετοιμαστείτε. Το ερώτημα σε λίγο  δεν θα είναι "με" ή "χωρίς" το ευρώ, αλλά το "με" ή "χωρίς" τον καλό μας Θεό, που μας φέρνει και πάλι, μετά την Σταύρωση, την μεγαλύτερη και λαμπρότερη Ανάσταση που πόθησε επί μισή χιλιετία τώρα ο λαός, οι Άγιοι, οι Ήρωές μας...
Γιατί τίποτα δεν είναι τυχαίο!



Γέροντας Ιωσήφ Βατοπεδινός +1 Ιουλίου 2009 μ.Χ.



Άγιος Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης +12 Ιουλίου 1994 μ.Χ.

Ας μείνουμε όλοι ενωμένοι και αδελφωμένοι, κοντά στην Ορθόδοξη Εκκλησία μας, την Κιβωτό μας και οι Άγιοι Γέροντες ας εύχονται για όλους εμάς και την χώρα μας...


  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 1015
    Ο Αυτοκράτωρ Βασίλειος Β΄ ο Βουλγαροκτόνος καταλαμβάνει το φρούριο της Εδέσσης.
  • 1821
    Οι Τούρκοι συλλαμβάνουν και φυλακίζουν τους προκρίτους των Αθηνών.
  • 1941
    Στο οχυρό Ρούπελ προσέρχονται Γερμανοί αγγελιαφόροι για να ζητήσουν την παράδοση του οχυρού.

Φίλοι - Συνεργάτες