Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή στις ταινίες μας!

Εάν έχετε και εσείς κάποια ταινία που θέλετε να αναρτηθεί στον ιστότοπό μας, παρακαλούμε να μας την στείλετε στο email g_pap_cs@yahoo.gr και θα σας ενημερώσουμε.

Η έξοδος του Μεσολογγίου

Διάρκεια: 1:23:49  -  Έτος Παραγωγής: 1966-  Κατηγορία: Επανάσταση 1821
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Δούκας  /  Σενάριο: Γιάννης Καψάλης
Ταινία που προβλήθηκε μόνο από την ΥΕΝΕΔ.

Οι τελευταίες μέρες της ιστορικής πολιορκίας του Μεσολογγίου. Η ταινία απεικονίζει ανάγλυφα την όλη κατάσταση που επικρατούσε στην πόλη, μετά την πολύμηνη πολιορκία των Τούρκων, και αφηγείται τη θαρραλέα προσπάθεια των υπερασπιστών της οι οποίοι επιχειρούν την ηρωική και απελπισμένη έξοδο.
Παίζουν: Μάνος Κατράκης, Άννα Ιασωνίδου, Τάκης Εμμανουήλ, Δάφνη Σκούρα, Κώστας Μπαλαδήμας, Μαλαίνα Ανουσάκη, Ίλυα Λιβυκού, Τζαβαλάς Καρούσος, Φοίβος Ταξιάρχης, Γιάννης Φύριος, Λάζος Τερζάς, Ελένη Καρπέτα, Χριστόφορος Ζήκας, Κώστας Ρήγας, Νίκος Κανακάκης, Τζίνα Σπηλιωτοπούλου, Γιάννης Χειμωνίδης, Σταμάτης Γκίκας, Χρήστος Νάτσιος
Email: g_pap_cs@yahoo.gr
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email info@eleysis-ellinwn.gr

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved