Μάθετε τα πάντα για την Ελλάδα

Ο πρώτος Πρόεδρος των Σκοπίων, Κίρο Γκλιγκόροφ: «Τα Σκόπια δεν έχουν καμία σχέση με τον Μέγα Αλέξανδρο και τη Μακεδονία» (Βίντεο)

Ο πρώτος Πρόεδρος των Σκοπίων, Κίρο Γκλιγκόροφ: "Τα Σκόπια δεν έχουν καμία σχέση με τον Μέγα Αλέξανδρο και τη Μακεδονία"

Απόσδοση από την αλβανική ALBEU: corfiatiko.blogspot.gr

http://www.albeu.com/kryetitull/e-verteta-qe-tronditi-maqedonasit-maqedonia-nuk-ka-lidhje-me-aleksandrin-e-madh-video/297456/

Ο πρώτος Πρόεδρος της ΠΓΔΜ, Κίρο Γκλιγκόροφ , δήλωσε πριν από λίγο καιρό ότι οι Σκοπιανοί θέλουν να χτίσουν μια νέα ταυτότητα που να τους συνδέει με την αρχαία Μακεδονία, ανεξάρτητα από την προέλευσή τους,που είναι είναι σλαβική.

Τα Σκόπια δεν έχουν καμμία σχέση με τον Μέγα Αλέξανδρο και τη Μακεδονία. – Εικόνα0Ο Γκλιγκόροφ έχει πέσει θύμα σε απόπειρα δολοφονίας μετά από αυτή τη δήλωση ,αλλά επέζησε. Είπε ότι τα Σκόπια δεν έχουν καμία σχέση με τον Μέγα Αλέξανδρο.

«Είμαστε Σλάβοι και ήρθαμε στην περιοχή τον 6ο αιώνα. Δεν έχουμε καμία σχέση με τον πολιτισμό της εποχής του Αλεξάνδρου», δήλωσε ο Γκλιγκόροφ μετά τη συνάντησή του με τον πρώην Πρόεδρο της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα το 1992.

Πηγή http://grothia.gr/
Loading...
Δείτε επίσης
Σχόλια
Loading...