booked.net
booked.net
Ελλάδα - Σκόπια
ΕθνικάΑνθέλληνες

Επίσημος Κρατικός Φορέας αναγνώρισε τα Σκόπια ως «Μακεδονία» μέσα στην Αθήνα…

01/06/2018, 13:30
0
Μέγεθος Κειμένου
-+

Βασικός Φορέας της Διοργάνωσης Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (E.E.T.A.A.) που έχεις ως βασικούς μετόχους το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης από κοινού με το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, η Κεντρική Ένωσης Δήμων Ελλάδας, η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων… Δηλαδή μια 100% Κρατική Εταιρεία…!!!

Τη στιγμή που ο Ελληνισμός ετοιμάζεται να ξεσηκωθεί για το ξεπούλημα, κάποιοι στην Ελλάδα βάφτισαν την ΠΓΔΜ… «Μακεδονία». Σε συνέδριο που φιλοξενήθηκε σήμερα στην Αγία Βαρβάρα Αττικής, και διοργανώνει ο Ευρωπαϊκός Όμιλος Εδαφικής Συνεργασίας ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ, σε συνεργασία με τον Δήμο Αγίας Βαρβάρας και την ΕΕΤΑΑ, τα Σκόπια αναφέρονταν στα επίσημα έγγραφα ως «Μακεδονία»!

Η συγκεκριμένη εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου URGENT (Urban Regenaration: European Network of Towns) και συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Ευρώπη για τους Πολίτες». Για τη σημειολογία, αξίζει ίσως να αναφερθεί ότι πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της… Στέγης Ποντίων Αγίας Βαρβάρας Αττικής!

Με τη συγκεκριμένη δράση ολοκληρώνεται η πορεία των εργασιών περίπου δυο ετών ενός διακρατικού εταιρικού σχήματος από φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης και φορείς της κοινωνίας των πολιτών που εργάστηκαν στον τομέα της ανίχνευσης, αποτύπωσης, καταγραφής κι εξέλιξης μοντέλων τοπικής ανάπτυξης με αντικείμενο διερεύνησης το στοιχείο της μετανάστευσης αλλά και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες άλλου χαρακτήρα. Ο ΕΟΕΣ Αμφικτυονία, σε συνεργασία με τον Δήμο Αγίας Βαρβάρας και την ΕΕΤΑΑ, δημιούργησε και συντόνισε την Ομάδα Πολιτών κατά των Διακρίσεων και κατάφερε μέσα από την μεθοδολογία που εφάρμοσε να αναδείξει το επιτυχημένο μοντέλο συμβίωσης και κοινής ανάπτυξης πολιτών, ανεξαρτήτως εθνικών, πολιτισμικών ή άλλων καταβολών και χαρακτηριστικών, στην Αγία Βαρβάρα.

Δείτε ολόκληρη το έγκλημα της Διακρατικής αυτής συνάντησης

Πηγή: https://www.stoxos.gr/2018/06/blog-post_68.html
Μοιραστείτε το!
Tags:
Διαγωνισμός “Έλευσις Ελλήνων”

Κερδίστε το βιβλίο “Ο ΜΑΚΕΔΟΝΟΛΑΤΡΗΣ ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ ΩΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ, ΟΙΚΟΝ” των εκδόσεων “Πελασγός”

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό απλά στείλτε μας ένα email στο [email protected] με θέμα “Κλήρωση Βιβλίου” και το ονοματεπώνυμό σας.

Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 31 Αυγούστου στις 19:00 και ο νικητής θα ανακοινωθεί και στο site μας και στην σελίδα μας στο Facbook.

Πατήστε ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες
Loading...
Έλευσις Ελλήνων
Το "Έλευσις Ελλήνων" είναι μια προσπάθεια που ξεκίνησε το 2012 η οποία είχε, έχει και θα έχει ως μοναδικό σκοπό την ενημέρωση των Ελλήνων για την καταγωγή μας και την ιστορία μας και όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Ζούμε σε καιρούς όπου ο Ελληνισμός βάλλεται όσο ποτέ άλλοτε, άμυνα μας είναι η γνώση για το ποιοι είμαστε, και ποια παρακαταθήκη πρέπει να υπερασπιζόμαστε.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] ή συμπληρώνοντας την Φόρμα Επικοινωνίας

Αν ψάχνετε κάτι παρακαλούμε κάντε αναζήτηση:
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
INSTAGRAM PHOTOS
ΛΟΓΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ
Ισοκράτης:
Ύδωρ θολερόν και απαίδευτον ψυχήν ου δει ταράττειν.
(Το θολωμένο νερό και τον απαίδευτο άνθρωπο δεν πρέπει κανείς να τα ταράζει)
Θεόφραστος:
Η δεισιδαιμονία δόξειεν είναι δειλία προς το δαιμόνιον.
(Η δεισιδαιμονία είναι μια δειλία μπροστά στο θείον)
Σοφοκλής:
Ενταύθα μέντοι πάντα τ' ανθρώπων νοσεί, κακοίς όταν θέλωσι ιάσθαι κακά.
(Τίποτα στους ανθρώπους δεν πάει καλά, όταν θέλουν να γιατρέψουν τα κακά χρησιμοποιώντας το κακό)
Ευριπίδης:
Ή λέγε τι σιγής κρείττον, ή σιγήν έχε.
(Ή να λες κάτι καλύτερο από την σιωπή ή να σωπαίνεις)
© 2018 eleysis-ellinwn.gr, all Rights Reserved.