booked.net
booked.net
σημαίες Ελλάδας και Μακεδονίας
Εθνικά

Να μην τολμήσουν να το… πουλήσουν

15/05/2018, 11:00
0
Μέγεθος Κειμένου
-+

Η κυβέρνηση φαίνεται ότι πιστεύει πως… πετώντας την μπάλα στην εξέδρα και με το να ασχολούμαστε με το αν οι ομόφυλοι μπορούν να γίνουν ανάδοχοι γονείς ή όχι, θα καταφέρει να αλλάζει την ατζέντα κατά το δοκούν.

Πλανώνται, εάν πιστεύουν ότι το θέμα του «ξεπουλήματος» του ονόματος της Μακεδονίας θα περάσει το ίδιο εύκολα με την τακτική του «διαίρει και βασίλευε», όπως έγινε και με το κατάπτυστο άρθρο 8 του περιβόητου νομοσχεδίου.

Φαίνεται ότι στην κυβέρνηση δεν διδάχτηκαν τίποτε από τα συλλαλητήρια, που βούλιαξαν Θεσσαλονίκη και Αθήνα, όταν εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα ότι «Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ». Γι’ αυτό φαίνεται ότι επανήλθαν στον τόπο του εγκλήματος και ετοιμάζονται να κάνουν την επόμενη κίνησή τους.

Αποδεικνύεται ότι οι συναντήσεις με τον Γιώργο Παπανδρέου μόνο τυχαίες δεν είναι και ότι κάτι «ψήνεται» στο παρασκήνιο. Το Μαξίμου ψάχνει εναγωνίως πρόθυμους στον ενδοτισμό, γι’ αυτό στράφηκε για ενισχύσεις στον μετρ του είδους.

Η συνάντηση Τσίπρα – Ζάεφ και οι διαρροές που γίνονται για σχέδιο δύο ετών, ώστε να αναθεωρήσουν τα Σκόπια το Σύνταγμά τους και να σταματήσουν τους αλυτρωτισμούς τους, είναι το μέσον για να πουλήσουν το όνομα εδώ και τώρα, με αντάλλαγμα το ότι θα είναι για μια χρήση (εντός και εκτός της FYROM). Αυτό ελάχιστη σημασία θα έχει εάν λέγονται Μακεδονία. Διότι το όνομα είναι αυτό που υποκρύπτει τον αλυτρωτισμό των γειτόνων και δεν πρέπει να γελιόμαστε. Εάν λέγονται «Μακεδόνες», εάν έχουν «μακεδονική γλώσσα» και «ταυτότητα», τότε τι σημασία θα έχει ο προσδιορισμός, ιδιαίτερα εάν τους δώσουμε το «Nova Macedonia»;

Εάν πραγματικά στην κυβέρνηση και όπου αλλού σκέφτονται ότι αυτό θα περάσει και θα ξεχαστεί με τα χρόνια, γελιούνται.

Τα Σκόπια δεν θα γίνουν ποτέ «Μακεδονία», νέα, άνω, κάτω και πέρα, εάν δεν τους το πιστοποιήσουμε εμείς. Γι’ αυτό καίγονται, ασχέτως εάν τους έχουν αναγνωρίσει άλλες χώρες. Η Ελλάδα τούς πονάει – και το μπλόκο που τους έχουμε επιβάλει. Καλά θα κάνουν οι πρόθυμοι να μαζευτούν εδώ και τώρα. Τα Σκόπια πρέπει να μπουν στο ΝΑΤΟ, όπως ξεκαθάρισε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, μόνο όταν αναθεωρήσουν το Σύνταγμά τους, εδώ και τώρα, και αλλάξουν όνομα. Τελεία και παύλα…

Πηγή: Δημοκρατία

Πηγή: http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/05/blog-post_818.html
Μοιραστείτε το!
Tags:
Διαγωνισμός “Έλευσις Ελλήνων”

Κερδίστε το βιβλίο “Ο ΜΑΚΕΔΟΝΟΛΑΤΡΗΣ ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ ΩΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ, ΟΙΚΟΝ” των εκδόσεων “Πελασγός”

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό απλά στείλτε μας ένα email στο [email protected] με θέμα “Κλήρωση Βιβλίου” και το ονοματεπώνυμό σας.

Η κλήρωση θα γίνει το Σάββατο 30 Ιουνίου στις 19:00 και ο νικητής θα ανακοινωθεί και στο site μας και στην σελίδα μας στο Facbook.

Πατήστε ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες
Loading...
Έλευσις Ελλήνων
Το "Έλευσις Ελλήνων" είναι μια προσπάθεια που ξεκίνησε το 2012 η οποία είχε, έχει και θα έχει ως μοναδικό σκοπό την ενημέρωση των Ελλήνων για την καταγωγή μας και την ιστορία μας και όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Ζούμε σε καιρούς όπου ο Ελληνισμός βάλλεται όσο ποτέ άλλοτε, άμυνα μας είναι η γνώση για το ποιοι είμαστε, και ποια παρακαταθήκη πρέπει να υπερασπιζόμαστε.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] ή συμπληρώνοντας την Φόρμα Επικοινωνίας

Αν ψάχνετε κάτι παρακαλούμε κάντε αναζήτηση:
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
INSTAGRAM PHOTOS
ΛΟΓΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ
Ισοκράτης:
Ύδωρ θολερόν και απαίδευτον ψυχήν ου δει ταράττειν.
(Το θολωμένο νερό και τον απαίδευτο άνθρωπο δεν πρέπει κανείς να τα ταράζει)
Θεόφραστος:
Η δεισιδαιμονία δόξειεν είναι δειλία προς το δαιμόνιον.
(Η δεισιδαιμονία είναι μια δειλία μπροστά στο θείον)
Σοφοκλής:
Ενταύθα μέντοι πάντα τ' ανθρώπων νοσεί, κακοίς όταν θέλωσι ιάσθαι κακά.
(Τίποτα στους ανθρώπους δεν πάει καλά, όταν θέλουν να γιατρέψουν τα κακά χρησιμοποιώντας το κακό)
Ευριπίδης:
Ή λέγε τι σιγής κρείττον, ή σιγήν έχε.
(Ή να λες κάτι καλύτερο από την σιωπή ή να σωπαίνεις)
© 2018 eleysis-ellinwn.gr, all Rights Reserved.