booked.net
booked.net
Δημήτρης Τζανακόπουλος
ΑπόψειςΠολιτικήΕθνικάΑνθέλληνες

Προκαλεί ο Τζανακόπουλος: «H Μακεδονία ούτε μια είναι, ούτε μόνο ελληνική» (Βίντεο)

02/06/2018, 12:30
0
Μέγεθος Κειμένου
-+

Σοκ προκαλούν οι δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλουστην ΕΡΤ, όπου ανάμεσα σε άλλα προσπάθησε να ποδοπατήσει κυριολεκτικά το σύνθημα ψυχής του Ελληνισμού, που φωνάζει ρυθμικά 27 ασταμάτητα χρόνια «η Μακεδονία είναι μία και ελληνική«, θέλοντας να καταδείξει σε όλους τους λαούς και ηγέτες του κόσμου, την ελληνικότητα και τα δίκαια της Μακεδονίας.

Ειδικότερα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, όταν ρωτήθηκε για το σύνθημα του μεγάλου Συλλαλητηρίου στην Αθήνα «η Μακεδονία είναι μία και ελληνική«, έκανε λόγο «επί της ουσίας» για καταμερισμό της Μακεδονίας ανάμεσα σε Ελλάδα (51%), Σκόπια (38%), Βουλγαρία (10%) και Αλβανία (1%), συγχέοντας επίτηδες την ιστορία με την γεωγραφία, αφού το βόρειο κομμάτι της Μακεδονίας της μίας και μόνης και ελληνικής, έμεινε αλύτρωτο, δεν ενώθηκε με την λοιπή ελεύθερη ελληνική επικράτεια, αν και κατοικούσαν σε αυτό αμιγείς ελληνικοί πληθυσμοί, που υπάρχουν ακόμη και σήμερα εκεί υπό πίεση! (δείτε και εδώ)

Ο Τζανακόπουλος κατέληξε ότι «η γεωγραφική περιοχή της Μακεδονίας ανήκει σε διαφορετικά έθνη – κράτη και αυτή την πραγματικότητα δεν μπορεί παρά να τη λαμβάνει υπόψη της η ελληνική εξωτερική πολιτική»…

Δηλαδή κατ΄ουσίαν ο Τζανακόπουλος μας είπε ότι η Μακεδονία ούτε μία είναι, ούτε μόνο ελληνική και πως τα Σκόπια έχουν δικαίωμα στο όνομα «Μακεδονία».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις στην ΕΡΤ:

Μοιραστείτε το!
Διαγωνισμός “Έλευσις Ελλήνων”

Κερδίστε το βιβλίο “Ο ΜΑΚΕΔΟΝΟΛΑΤΡΗΣ ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ ΩΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ, ΟΙΚΟΝ” των εκδόσεων “Πελασγός”

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό απλά στείλτε μας ένα email στο [email protected] με θέμα “Κλήρωση Βιβλίου” και το ονοματεπώνυμό σας.

Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 31 Αυγούστου στις 19:00 και ο νικητής θα ανακοινωθεί και στο site μας και στην σελίδα μας στο Facbook.

Πατήστε ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες
Loading...
Έλευσις Ελλήνων
Το "Έλευσις Ελλήνων" είναι μια προσπάθεια που ξεκίνησε το 2012 η οποία είχε, έχει και θα έχει ως μοναδικό σκοπό την ενημέρωση των Ελλήνων για την καταγωγή μας και την ιστορία μας και όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Ζούμε σε καιρούς όπου ο Ελληνισμός βάλλεται όσο ποτέ άλλοτε, άμυνα μας είναι η γνώση για το ποιοι είμαστε, και ποια παρακαταθήκη πρέπει να υπερασπιζόμαστε.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] ή συμπληρώνοντας την Φόρμα Επικοινωνίας

Αν ψάχνετε κάτι παρακαλούμε κάντε αναζήτηση:
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
INSTAGRAM PHOTOS
ΛΟΓΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ
Ισοκράτης:
Ύδωρ θολερόν και απαίδευτον ψυχήν ου δει ταράττειν.
(Το θολωμένο νερό και τον απαίδευτο άνθρωπο δεν πρέπει κανείς να τα ταράζει)
Θεόφραστος:
Η δεισιδαιμονία δόξειεν είναι δειλία προς το δαιμόνιον.
(Η δεισιδαιμονία είναι μια δειλία μπροστά στο θείον)
Σοφοκλής:
Ενταύθα μέντοι πάντα τ' ανθρώπων νοσεί, κακοίς όταν θέλωσι ιάσθαι κακά.
(Τίποτα στους ανθρώπους δεν πάει καλά, όταν θέλουν να γιατρέψουν τα κακά χρησιμοποιώντας το κακό)
Ευριπίδης:
Ή λέγε τι σιγής κρείττον, ή σιγήν έχε.
(Ή να λες κάτι καλύτερο από την σιωπή ή να σωπαίνεις)
© 2018 eleysis-ellinwn.gr, all Rights Reserved.