ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Απόγονος εγληματία του Β' ΠΠ και συνεργάτης της Α.Μέρκελ μας απειλεί: «Δεν θα περάσουν οι ψευτομαγκιές των Ελλήνων»!!!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Σάββατo 14 Μαρτίου 2015, 16:00
Κατηγορία: Ανθέλληνες
Ο Βόλγκερ Κάουντερ είναι κάτι παραπάνω από ένας ακόμη βουλευτής του CDU. Κατέχει μια εξέχουσα κοινοβουλευτική θέση και από πολλούς αναλυτές θεωρείται το «δεξί χέρι» της Άνγκελα Μέρκελ. Οι, δε, απόψεις που εκφράζει δημόσια επηρεάζουν καταστάσεις εντός της Γερμανίας.

Εν προκειμένω είπε ο Κάουντερ: «Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει τώρα να παρουσιάσει το πρόγραμμά της έτσι ώστε να ολοκληρωθεί το δεύτερο πακέτο διάσωσης. Μόνο σε αυτό θα πρέπει να επικεντρωθούμε. Δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε. Δεν θα μας κάμψουν οι ψευτομαγκιές των Ελλήνων»!

Σε μια προσπάθεια να επιμείνει στην παρούσα φάση της διαπραγμάτευσης και όχι να κάνει άλμα προς το άμεσο μέλλον, ο Κούντερ επισήμανε πως η τωρινή κατάσταση δεν επιτρέπει συζητήσεις για την παροχή ενός τρίτου πακέτου στήριξης προς την Ελλάδα, ενώ συμπλήρωσε πως οι κανόνες της Ευρώπης σε ό,τι έχει να κάνει με τη βοήθεια προς χώρες δεν πρόκειται να αλλάξουν προς χάριν της Ελλάδας. Τουτέστιν: θα ισχύσει ότι και στις περιπτώσεις της Ισπανίας, της Πορτογαλίας και της Ιρλανδίας.

«Η Ελλάδα δεν θα τύχει ιδιαίτερης μεταχείρισης. Δεν πρόκειται να επηρεαστούμε από τις επιθετικές δηλώσεις της Αθήνας», τόνισε με νόημα αναφερόμενος ευθέως στην πρόσφατη διένεξη μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας για το θέμα των πολεμικών αποζημιώσεων και για τα προσβλητικά λόγια του Σόιμπλε προς τον Βαρουφάκη.

Να σημειώσουμε ότι ο πατέρας του συγκεκριμένου είχε πολεμήσει στον Β'ΠΠ από τις τάξεις της Βέρμαχτ και είχε κατηγορηθει για εγκληματα πολέμου στην Α.Ευρώπη.
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα βγάλει το καλοκαίρι;;;:
Σαν Σήμερα (18 Μαρτίου)
  • 1821: Οι Πετμεζαίοι επιτίθενται κατά των ανδρών του Τούρκου διοικητού Καλαβρύτων.
  • 1926: Ιδρύεται η Ακαδημία Αθηνών.
  • 1936: Πεθαίνει στην Γαλλία ο Ελευθέριος Βενιζέλος.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved