ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει "Τούρκους" τους μουσουλμάνους της Θράκης!!!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Tρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015, 20:00
Κατηγορία: Ανθέλληνες
Από τη Δυτική Θράκη οι μουσουλμάνοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ και Αϊχάν Καραγιουσούφ εκφράζουν αισιοδοξία πως η νέα ελληνική κυβέρνηση θα λύσει τα μειονοτικά προβλήματα, ενώ εξέφρασαν τη δέσμευσή τους πως θα γκρεμιστεί το «τείχος της ντροπής» στα σύνορα της Ελλάδα στη Θράκη που αυτή τη στιγμή υπάρχουν για να αποτρέπουν την είσοδο μεταναστών στο ελληνικό έδαφος.

Μιλώντας στην τουρκική Χουριέτ ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, από την Ξάνθη, σημείωσε: "Ο Τσίπρας γνωρίζει καλά τα προβλήματά μας. Μας έχει πει ότι οι διακρίσεις εις βάρος των Τούρκων πρέπει να σταματήσουν"

Η εφημερίδα αναφέρει πως οι Τούρκοι στην Ελλάδα διαμαρτύρονται ότι οι ελληνικές αρχές θέλουν να πατάξουν τη λέξη «Τούρκος». Παρά το γεγονός-όπως επισημαίνει-ότι υπάρχει απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ), η οποία αποφάνθηκε πως η «Τουρκική Ένωση» στην Ξάνθη πρέπει να πάρει αδειοδότηση, οι ελληνικές αρχές εξακολουθούν να αρνούνται την επιβάλουν την απόφαση.

Ο Αιχάν Καραγιουσούφ λέει επ' αυτού: «Έχω εμπλακεί στα πολιτικά πράγματα της Αριστεράς τα τελευταία 22 χρόνια και μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αντιταχθεί στις πρακτικές αντι-μειονότητας στην Ελλάδα». Σημείωσε, δε, πως ο Τσίπρας έχει τονίσει επανειλημμένα πως οι αποφάσεις του ΕΔΑΔ πρέπει να υλοποιηθούν από τις ελληνικές αρχές.

Ένα επιπρόσθετο αίτημα της τουρκικής μειονότητας, όπως αναφέρει ο Καραγιουσούφ, είναι να εκλέγονται οι μουφτήδες από τους ίδιους τους μουσουλμάνους και όχι να διορίζονται από την Αθήνα, όπως συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Παράλληλα, σημείωσε πως η τουρκική νεολαία στην Ελλάδα θα πρέπει να ενσωματωθεί στην ελληνική κοινωνία, ενώ το πρόβλημα με την Κύπρο πρέπει να λυθεί βάσει του διεθνούς δικαίου.
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστευέτε ότι με την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ θα πάνε καλύτερα τα πράγματα για την χώρα μας;;;:
Σαν Σήμερα (26 Φεβρουαρίου)
  • 1575: Αποκεφαλισμός στην Κωνσταντινούπολη του νεομάρτυρα Ιωάννη Κάλφα.
  • 1821: Ο Αρχιστράτηγος Αλέξανδρος Υψηλάντης, οι Αξιωματικοί και οι Στρατιώτες ορκίζονται τον όρκο της Ελευθερίας.
  • 1822: Αγωνιστές επιτίθενται κατά πολυαρίθμων τουρκικών δυνάμεων στην Χαλανδρίτσα Πατρών.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved