Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

Έτσι έγινε και στην Κύπρο... Ο γιος του Ερντογάν διαβεβαίωσε την «τουρκική νεολαία Κομοτηνής» ότι αν τους συμβεί το παραμικρό, η μητέρα τουρκία θα μπουκάρει μέσα να τους προστατέψει!!!

30 Σεπτ, 20:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Διήμερη περιοδεία σε Ξάνθη και Κομοτηνή πραγματοποιεί ο γιος του Προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Μπιλάλ, που έφτασε στην Ελλάδα το Σάββατο για να παραστεί σε θρησκευτική τελετή χάτιμ στον Εχίνο. Ωστόσο ο ίδιος βρέθηκε στην Κομοτηνή συνοδευόμενος από τους ψευτομουφτήδες Ξάνθης και Κομοτηνής... συναντήθηκε με παράγοντες της μειονότητας, συνομίλησε μαζί τους ενώ βρέθηκε και στο τάφο του Αχμέτ Σαδίκ.

Όπως είναι γνωστό ο γιος του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας έχει απασχολήσει εντόνως το τελευταίο διάστημα τη γειτονική χώρα, καθώς το όνομά του είχε εμπλακεί στο μεγάλο σκάνδαλο διαφθοράς που ξέσπασε πριν από μερικούς μήνες.Ο κ. Ερντογάν βρέθηκε και στο κτίριο της Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής όπου απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό.



Μεταξύ άλλων τόνισε πως χαίρεται για τις δραστηριότητες που έχει αναπτύξει η Ένωση στην περιοχή αλλά και άλλοι σύλλογοι και οι μουφτήδες, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει πως «η αύξηση αυτών των εργασιών που γίνονται σε αυτό το πλαίσιο, η διασφάλιση μεγαλύτερης συμμετοχής και η ενδυνάμωση της ενότητας μας, ελπίζω πως θα υπηρετήσει στο να στήσουν τα παιδιά μας και οι επόμενες γενιές ένα καλύτερο μέλλον.

Και εμείς στην Τουρκία να ξέρετε πως όταν σας συμβεί κάτι, όταν χρειαστεί ανάγκη, τα αδέρφια σας είναι μοναδικά και είναι δίπλα. Θα μπορείτε να πείτε πως «όταν χρειαστούμε κάτι θα μας βοηθήσουν». Αυτό φυσικά θα σας καταστήσει πιο ισχυρούς. Και εμείς βέβαια θα ερχόμαστε εδώ, θα πίνουμε τον καφέ και το τσάι σας και θα φάμε τα φαγητά σας. Και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να αναπτύξουμε αυτή την κουβέντα και την στοργή. Εγώ είτε για την εδώ Ένωση Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής είτε και για τους άλλους συλλόγους, εύχομαι την συνέχιση και ευόδωση των εργασιών τους».




  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 1772
    Αποκεφαλίζεται στην Σμύρνη ο νεομάρτυρας Μιχαήλ.
  • 1818
    Σφαγή στην Αδριανούπολη από τους Τούρκους του νεομάρτυρα Χριστοφόρου.
  • 1821
    Ο Αρχιεπίσκοπος Ύδρας Γεράσιμος υψώνει την Σημαία της Επαναστάσεως.
  • 1827
    Η τουρκική φρουρά στον Πειραιά παραδίδεται με συνθήκη στον Γεώργιο Καραϊσκάκη.
  • 1905
    Ανταρτικό σώμα στο χωριό Δροσοπηγή της περιοχής Μορίχοβο περικυκλώνεται και δέχεται επίθεση του τουρκικού στρατού.
  • 1956
    Ο στρατάρχης Χάρντινγκ εξαπολύει στην Κύπρο άγρια εκστρατεία εναντίον της ΕΟΚΑ.

Φίλοι - Συνεργάτες