Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

Η προπαγάνδα των Τούρκων συνεχίζεται! "Ποιος είπε ότι ...έχουμε διαφορές με ττην Τουρκία;;;" (Βίντεο)

15 Μάϊ, 13:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Η πάγια πολιτική της Τουρκίας σε λαϊκό επίπεδο είναι εδώ και χρόνια όχι μόνο η εξίσωση του θύματος με τον θύτη, αλλά ακόμα περισσότερο, η δικαίωση του θύτη σε βάρος του θύματος. Αυτή η τουρκική πολιτική δεν φείδεται προσπάθειες και δαπάνες όπως το βίντεο που θα δείτε παρακάτω.

Έτσι, την ίδια ώρα που η τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο στην Θράκη και αλλού έχει χτυπήσει κόκκινο, την ίδια ώρα που στην ίδια την Τουρκία ένα καταπιεστικό ισλαμικό καθεστώς κλείνει στα μπουντρούμια δημοσιογράφους, σφάζει τις μειονότητες και στηρίζει τους δολοφόνους Τζιχαντιστές, ένα τουρκικό τηλεοπτικό συνεργείο βρήκε την ευκαιρία να έρθει στην Αθήνα και να ...ρωτήσει τον κόσμο τι σκέφτεται για τους Τούρκους!

Οι περισσότερες απαντήσεις στα αγγλικά και στα ελληνικά, ήταν πως... όλα είναι ωραία και καλά, δεν μας χωρίζει τίποτα, είμαστε ίδιοι, πέταξαν και κάποιες χαρακτηριστικές λέξεις όπως ντονέρ και άλλα.

Όλοι οι ερωτώμενοι μόνο που δεν έστρωσαν το χαλί στην μεγάλη «φίλη» και σύμμαχο μας «Τουρκία», αποδίδοντας τα εύσημα στους Τούρκους. Με λίγα λογία ...no problem! Μάλιστα κάποιοι δημιούργησαν και αίσθημα ενοχής για τα αντιτουρκικά αισθήματα κάποιων... ασυγχώρητων και οπισθοδρομικών Ελλήνων.

Ο καλύτερος τρόπος να ξεχνάμε όχι μονή την ιστορία αλλά την σημερινή πραγματικότητα και να αγνοούμε ότι κάποιοι απειλούν με αφανισμό την ίδια μας την ύπαρξη, είναι το κλίμα που παρουσιάζει αυτό το τουρκικής παραγωγής βίντεο. Σκεφτείτε τις εντυπώσεις που θα προκαλέσει στο τουρκικό κοινό.Εμπρός λοιπόν στα βήματα που χάραξε ο μεγαλος ΓΑΠ!

Δεν ξέρω τι να πω, ίσως μας... χρειάζεται ακόμα λίγη τουρκική ή οθωμανική Σαρία, μπας και επιτέλους ξυπνήσουμε και καταλάβουμε κάποια μεγάλα προπαγανδιστικά «παιχνίδια» που παίζουν σε βάρος μας.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr


  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 1790
    Ο στόλος του Λάμπρου Κατσώνη βρίσκεται μεταξύ τουρκικών και αλγερινών πυρών στην Άνδρο.
  • 1821
    Ο οπλαρχηγός Νικηταράς με 300 παλικάρια τρέπει σε φυγή 8.000 Τούρκους στα Δολιανά.
  • 1828
    Ο Τούρκος διοικητής των Χανίων Μουσταφά Πασάς καταλαμβάνει το Φραγκοκάστελλο Χανίων κατασφάζοντας τους υπερασπιστές του.

Φίλοι - Συνεργάτες