Μια ζωή ...τούρκοι θα μείνουν! Τίμησαν τον ισλαμιστή τσετσένο τρομοκράτη Ουμάρωφ οι τούρκοι στην κατεχόμενη Κωνσταντινούπολη...

Αναρτήθηκε Από: Gpapado
Σχόλια
A- A+
Τσετσένοι πιστοί στο Ισλάμ, από όλη την Τουρκία συγκεντρώθηκαν την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη για να δείξουν το σεβασμό προς τον ηγέτη της αντίστασης της Τσετσενίας, Ντόκου Ουμάροφ, ο θάνατος του οποίου ανακοινώθηκε αυτή την εβδομάδα, γράφει το τούρκικο δημοσίευμα.

Πολλοί "πρόσφυγες" από τον Καύκασο, συμπεριλαμβανομένης της οικογένειας του Ουμάροφ, ήταν παρόντες στη συγκέντωση που διοργανώθηκε στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Αιγύπτιος φιλόλογος  Σεΐχ Αμπού Μπακρ Ζουμπάιρ, διάβασε προσευχές για τον Ουμάροφ και στην ομιλία του, ο Μουράτ Οζέρ,  διοργανωτής της εκδήλωσης αποκάλυψε ότι ο Ουμάροφ υπέστη μαρτυρικό θάνατο καθώς αγωνίζονταν στη μάχη (με τους Ρώσους).

Ο Όζερ είπε:

«Όπως ακριβώς οι ήρωες πριν από αυτόν, ο Ουμάροφ πολέμησε τον εχθρό (τη Ρωσία) επί 20 χρόνια...πάλεψε σαν πολεμιστής όπως ακριβώς οι προκάτοχοί του, έχυσε το αίμα του στις οροσειρές του Καυκάσου, αφήνοντας πίσω του μια πεντακάθαρη κληρονομιά».

(Σημειώνεται ότι οι ρωσικές αρχές αμφιβάλουν για το θάνατο του Ουμάροφ)

The Hellenic Information Team
Ποιός πιστεύεται ότι θα είναι ο επόμενος δήμαρχος της Αθήνας;;;
Ηλίας Κασιδιάρης
Γιώργος Καμίνης
Άρης Σπηλιοτόπουλος
Νικήτας Κακλαμάνης
Φίλοι - Συνεργάτες
  • 1821: Ο πρόκριτος της Γαστούνης Γεώργιος Σισίνης κηρύσσει την Επανάσταση στην περιοχή.
  • 1833: Παράδοση της Εύβοιας από τους Τούρκους στους Έλληνες.
  • 1940: Πεθαίνει ο Ολυμπιονίκης Σπύρος Λούης.
  • 1946: Η Αμερικανική Γερουσία με ψήφισμά της αναγνωρίζει για δεύτερη φορά τα Ελληνικά δικαιώματα στη Β. Ήπειρο.
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας!

Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]
© 2013 eleysis-ellinwn.gr all rights reserved - Web Hosting by Netplanet