Οι γυφτοσκοπιανοί συνεχίζουν τις προκλήσεις: Ντρέπονται για τις σλάβικες ονομασίες και βαφτίζουν με Ελληνικά ονόματα ποικιλίες σπόρων!!!

Αναρτήθηκε Από: Gpapado
Σχόλια
A- A+
Προκειμένου να «απαλλαγεί» από ονομασίες που θυμίζουν... Βουλγαρία, το υπουργείο Γεωργίας των Σκοπίων ξεκίνησε τη μετονομασία ποικιλιών σπόρων, δίνοντας τους ονόματα όπως «Αλέξανδρος», «Αιγαίο» κ.ά.

Προκειμένου να «απαλλαγεί» από ονομασίες που θυμίζουν... Βουλγαρία, το υπουργείο Γεωργίας των Σκοπίων ξεκίνησε τη μετονομασία ποικιλιών σπόρων, δίνοντας τους ονόματα όπως «Αλέξανδρος», «Αιγαίο» κ.ά.

Η νέα προκλητική κίνηση των γειτόνων, προκάλεσε την αντίδραση του πρώην Βούλγαρου υπουργού και νυν διευθυντή του Εθνικού Ιστορικού Μουσείο της Σόφιας, Μποτζιντάρ Ντιμιτρόφ, ο οποίος μιλώντας στο βουλγαρικό πρακτορείο Φόκους, καυτηρίασε τις ενέργειες των Σκοπιανών.

«Δεν θα προσβληθώ εάν οι Σκοπιανοί βαφτίσουν μια νέα ποικιλία φυτών με το όνομά μου. Ας πούμε για ένα υψηλό γαϊδουράγκαθο, το οποίο χρησιμοποιείται στην ιατρική για διάφορα φάρμακα και ειδικά διεγερτικά για την συγκεκριμένη αρσενική δραστηριότητα» δήλωσε.

Σαφώς ενοχλημένος ο Βούλγαρος καθηγητής, που οι Σκοπιανοί αλλάζουν τις σήμερα ονομασίες των σπόρων, επεσήμανε πως έτσι ευνοούν τους Αλβανούς των Σκοπίων.

Συνεχίζοντας σε ειρωνικό τόνο, θα πει ότι τα δύο ελληνικά ονόματα που βάλανε στις ποικιλίες, το «Αλέξανδρος» και το «Αιγαίο», θα απομακρύνει αμέσως το... ελληνικό βέτο για την έναρξη των διαπραγματεύσεων των Σκοπίων με την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ελλήνων Δίκτυο
Που πιστεύετε;
Στον Χριστιανισμό
Στην πατρώα θρησκεία
Και στα 2
Φίλοι - Συνεργάτες
  • 1815: Συνθήκη των Παρισίων, με την οποία τα Επτάνησα αναγνωρίζονται ελεύθερη και ανεξάρτητη πολιτεία.
  • 1828: Απελευθέρωση της Λιβαδειάς από τις Ελληνικές δυνάμεις του Δημ. Υψηλάντη, μετά από συνθηκολόγηση.
  • 1912: Εθελοντικά σώματα Ηπειρωτών και 200 Κρητών αποβιβάζονται στη Χειμάρρα και απελευθερώνουν την πόλη. Η VI Μεραρχία εκδιώκει τους Τούρκους και εισέρχεται στην Άρνισσα της Έδεσσας.
  • 1914: Η Αγγλία κηρύσσει άκυρη την αγγλοτουρκική συνθήκη του 1878 και αναγγέλλει την προσάρτηση της Κύπρου υπό μορφήν Βασιλικής Κτήσεως.
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας!

Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]
© 2013 eleysis-ellinwn.gr all rights reserved - Web Hosting by Netplanet