ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Τα "μαζεύει" τώρα ο Ντίξον: "Δεν ήθελα να προσβάλω τον γενναίο ελληνικό λαό"...

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015, 15:00
Κατηγορία: Ανθέλληνες
Σε δήλωση δημόσιας συγγνώμης αναγκάστηκε να προβεί ο Ούγκο Ντίξον, δημοσιογράφος του πρακτορείου Reuters, έπειτα από ειρωνικό tweet του για τους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου στο κέντρο της Αθήνας.

«Ετσι γιορτάζουν οι ριζοσπάστες αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ και οι εθνικιστές των Ανεξάρτητων Ελλήνων την Ημέρα Ανεξαρτησίας», έγραψε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος του πρακτορείου Reuters, αναρτώντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter  μία φωτογραφία με τανκς να παρελαύνουν.

Ομως, αυτό του το καυστικό σχόλιο, προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων από Ελληνες χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

«Οι οδηγοί αυτών των τανκς είναι υπερήφανα εγγόνια εκείνων που πολέμησαν κατά των Ναζί στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμων και έδωσαν στην Ευρώπη την πρώτη νίκη», έγραψε προς το δημοσιογράφο ένας χρήστης.

«Ούγκο Ντίξον, γιατί προσβάλλεις τη μνήμη των Ελλήνων που πολέμησαν και πέθαναν για την ανεξαρτησία μας το 1821 μετά από 400 χρόνια σκλαβιάς;», σχολίασε ένας άλλος.

«Περιπλανήθηκα σαφώς απερίσκεπτα σε ένα ναρκοπέδιο. Δεν είχα καμία πρόθεση να προσβάλω τον γενναίο ελληνικό λαό την Ημέρα της Ανεξαρτησίας του», έγραψε μετά από τις αντιδράσεις ο γνωστός δημοσιογράφος, ανασκευάζοντας το αρχικό του tweet.



Πηγή: http://www.defencenet.gr/defence/item/%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CE%B6%CE%B5%CF%8D%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CE%BF-%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BE%CE%BF%CE%BD-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%BB%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%B

Σημείωση
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα βγάλει το καλοκαίρι;;;:
Σαν Σήμερα (28 Μαρτίου)
  • 1821: Ο Παναγιώτης Καλογεράς και οι αδελφοί Δεσποτόπουλοι κηρύσσουν την Επανάσταση στην περιοχή της Μονεμβασίας.
  • 1822: Κρήτες επαναστάτες επιτίθενται στην περιοχή Ρεθύμνου εναντίον των Τούρκων, τους κατανικούν και τους καταδιώκουν.
  • 1833: Μετά από συμφωνία των Μεγάλων Δυνάμεων, η Τουρκία αναγκάζεται να παραχωρήσει την Λαμία.
  • 1957: Ο Μακάριος αναχωρεί από τις Σεϋχέλλες, όπου είχε εξορισθεί από τους Άγγλους. Σε συμπλοκή με τους Άγγλους στο Παλέντρι τραυματίζεται θανάσιμα ο αγωνιστής της ΕΟΚΑ Λένος Στυλιανός.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved