Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

ΧΥΔΑΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! Κατεβάζει βασιλόφρονα – υποστηρικτή των σκοπιανών ναζι για υποψήφιο!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Σάββατo 24 Ιανουαρίου 2015, 20:00
Κατηγορία: Ανθέλληνες
Τέως υποστηρικτής των Βασιλοφρόνων Ρουμανίας και πολιτευτής της Σκοπιανής οργάνωσης Ουράνιο Τόξο υποψήφιος με τους «Σοσιαλιστές» του Παπανδρέου στα Τρίκαλα;;;

Προσφάτως έπεσε στην αντίληψή μου ότι ανάμεσα στους υποψήφιους βουλευτές που διεκδικούν στις επικείμενες εκλογές την ψήφο του ελληνικού λαού συγκαταλέγεται κάποιος Σωτήρης Μπλέτσας, εκλεκτός του Γ. Α.Παπανδρέου και του Κινήματός του των «Δημοκρατών Σοσιαλιστών». Γνωρίζοντας την ευαισθησία που χαρακτηρίζει τον κ. Παπανδρέου σε ζητήματα «σοσιαλισμού», ο τ. Πρωθυπουργός και οι επιτελείς του κόμματός του ερωτώνται:

—- Είναι ο κύριος Μπλέτσας το ίδιο πρόσωπο με τον Σωτήρη Μπλέτσα τον οποίο Ρουμανικό έντυπο —-παρουσιασε στο παρελθόν να συνεργάζεται επιχειρηματικά με τους εξαδέρφους Becali; (περιοδικό BanaArmaneasca,Nr. 4 (34), 2003)

http://www.scribd.com/doc/47726755/Bana-Armaneasc%C4%83-Nr34b

—- Είναι ο εν λόγω Σωτήρης Μπλέτσας το ίδιο πρόσωπο με το Σωτήρη Μπλέτσα που πολιτεύτηκε πριν μερικά χρόνια με την εθνικιστική οργάνωση «Ουράνιο Τόξο» η οποία προπαγανδίζει την ύπαρξη «Μακεδονικής» και «Βλάχικης» μειονότητας στην Ελλάδα;

– Είναι ο κύριος Μπλέτσας το ίδιο πρόσωπο με κάποιον Σωτήρη Μπλέτσα που εμφανίζεται από αναλόγου ιδεολογικού προσανατολισμού έντυπα της Ρουμανίας να εορτάζει τη λεγόμενη Εθνική Επέτειο των αυτονομιστών Αρουμάνων, απογόνων εν πολλοίς της Λεγεώνας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, παραπέμποντας ευθέως σε ύπαρξη ανεξάρητου Βλαχικου Έθνους στην Ελλάδα; (περιοδικόARADA,Nr7, 2010)

http://www.radiomakedonia.ro/diverse/fisiere/Arada_Nr_7_2010.pdf

—-Ειναι ο Κος. Σωτηρης Μπλετσας ενα και το αυτο προσωπο που αναφερεται και υπογραφει στο ντοκουμεντο στο σεμιναριο του DISENTIS 2007,25-28 Οκτωβριου στην Ελβετια υποστηριζοντας οτι οι Αρομανοι (Βλαχοι) επιθυμουν να δηλωσουν την ΙΔΙΑΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ; (The Aromanians want to state their own ethnic and cultural identity)

http://biserica.org/phpBB2/viewtopic.php?t=2023

Τι ειναι αυτα τα πραγματα βρε αδερφε Σωτηρη? Δεν τα ηξερα ολα αυτα, και νομιζω οτι ουτε ο Κος Παπανδρεου ειναι γνωστης τετοιου ειδους τοποθετησεων σου. Εσυ να μην εισαι Εθνικος Ελληνας ? Τι ντροπες ειναι αυτες βρε Σωτηρη ?

—- Είναι ο εν λόγω -σοσιαλιστής- Σωτήρης Μπλέτσας ένα και το αυτό πρόσωπο με τον Sutir Bletsa με έδρα την Αθήνα ο οποίος συνυπέγραφε επιστολή των Ρουμάνων Βασιλοφρόνων της διασποράς υπέρ του έκπτωτου Βασιλέα Μιχαήλ της Ρουμανίας, εκείνου που είχε ανέλθει στην εξουσία με την υποστήριξη των φιλο-ΝΑΖΙ της Σιδηράς Φρουράς; Η εν λόγω επιστολή που είχε δημοσιευτεί στη Ρουμανική εφημερίδα CURIERUL CONSERVATOR σώζεται ακόμα στο διαδίκτυο και αναφέρει τα εξής:

http://web.archive.org/web/20040826064036/http://www.curierulconservator.com/html/emigratia%20_exilul_romanesc.html

Προς την Εξοχότητά Του,
George W. Bush
Πρόεδρο των ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ της ΑΜΕΡΙΚΗΣ
Λευκός Οίκος
Washington DC

Εξοχότατε,
Η Ρουμανο-αμερικανική κοινότητα όπως και πολλοί άλλοι, παρακολούθησε με μεγάλη ευχαρίστηση την επίσκεψή Σας στη Ρουμανία στις 23 Νοέμβρη του 2002. Όλοι μας επικροτήσαμε τα σχόλια που έκανε η Εξοχότητά Σας στον αγώνα κατά του Κομμουνισμού, ενός αγώνα που οι Ρουμάνοι διεξάγουν εδώ και πολλά χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες και αλλού.

Η Εξοχότητά σας απευθύνθηκε στο Έθνος στη Βασιλική Πλατεία Βουκουρεστίου τη στιγμή που εκεί κοντά βρισκόταν μία πολύ σημαντική προσωπικότητα αυτού του αγώνα κατά του Κομμουνισμού, η οποία άκουγε τα σχόλιά Σας.
Αυτή η προσωπικότητα είναι η Μεγαλειότητά Του Βασιλέας Μιχαήλ ο Πρώτος, ο ηγέτης της Ρουμανίας κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου….

Για τους απανταχού Ρουμάνους ο Βασιλέας Μιχαήλ ο Πρώτος της Ρουμανίας ήταν ο ηγέτης μία πολύ δημοκρατικής (sic) χώρας.
Η Μεγαλειότητά Του Βασιλέας Μιχαήλ ο Πρώτος αντιτάχθηκε σθεναρά στην επιβολή του Κομμουνισμού τόσο στη Ρουμανία όσο και στην εξορία μετά την εκθρόνιση Του από τις Ρωσικές δυνάμεις στις 30 Δεκέμβρη του 1947….

Ο Βασιλέας της Ρουμανίας, Μιχαήλ ο Πρώτος είναι ενεργός υποστηρικτής της χώρας Του και το 2002 έκανε μία περιοδεία σε πολλές χώρες προωθώντας την έκκλησή Του όπως η Ρουμανία ενταχθεί στο ΝΑΤΟ.

Το 2003 η Μεγαλειότητά Του θα έρθει στις Ηνωμένες Πολιτείες για να συνεχίσει την προώθηση του Ρουμανικού αγώνα. Θα ήταν μία μοναδική ευκαιρία για την Εξοχότητά Σας, Εσάς του ηγέτη της πλέον δημοκρατικής χώρας στον κόσμο, να συναντηθείτε με την Μεγαλειότητά Του Βασιλέα Μιχαήλ τον Πρώτο, τον τελευταίο εν ζωή ηγέτη κράτους από την περίοδο του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

…Μία τέτοια συνάντηση στον Λευκό Οίκο θα αποτελούσε τιμή για τους εκατοντάδες χιλιάδες των Ρουμανο-αμερικανών που ψήφισαν υπέρ της Προεδρίας Σας.

Μετά μεγίστης τιμής,
«Κίνημα για την Βασιλεία στη Ρουμανία»

Amicii Regelui Mihai
Miscarea pentru Regatul Romaniei
«Curierul Conservator
«Ρουμανική Κοινότητα περιοχής Rhein-Main, Offenbach, Γερμανία» …

Ταγματάρχης Gheorghe Hatmanu, βετεράνος του Δευτέρου παγκοσμίου Πολέμου,Ιάσιο Ρουμανίας.

Σωτήρης Μπλέτσας, Αθήνα, Ελλάδα
George Balasu, Toronto, Canada
Alexandru Tomescu, Toronto, Canada …

==================================================================

Εαν προκειται απλως περι συνωνυμιας, καλο θα ειναι οι επιτελείς του κινήματος των Σοσιαλιστών Δημοκρατών να γνωστοποιησετε στην Αμερικανικη Πρεσβεια οτι στην σχετικη επιστολη προς τον τοτε Αμερικανο Πρόεδρο καποιος η καποιοι χρησιμοποιουν-χρησιμοποιησαν το ονομα του υποψηφίου σας εν αγνοία του. Αν από την άλλη όμως δεν πρόκειται περί συνωνυμίας, ως Βλάχος απόγονος οικογενείας που εκδιώχθηκε από την περιοχή των Σκοπίων λόγω των αγώνων της υπέρ της Ελλάδας δεν μπορώ παρά να εκφρασω την απόλυτη διαφωνία μου με το κόμμα σας το οποίο κατά τα άλλα ισχυρίζεται ότι αγωνιζεται για το καλό του ελληνικού λαού.

Κάποιοι φίλοι πριν αποφασίσω να στείλω αυτη την επιστολή προσπάθησαν να με αποτρέψουν με το επιχείρημα ότι θα πρέπει να αφήσουμε τόσο το Βασιλόφρωνα Μπλέτσα όσο και τον Σοσιαλιστή (αν πρόκειται για διαφορετικά πρόσωπα) στη μοναξιά τους μαζί με τους ελάχιστους συνοδοιπόρους τους. Θεωρώ όμως ότι η υπόθεση αυτή είναι ιδιαιτέρως σοβαρή για να παραμείνει ασχολίαστη και για αυτό πρέπει να ξεκαθαρίσει το συντομότερο.

Γιωργος Τσαπανος
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
:
 
Σαν Σήμερα (26 Ιανουαρίου)
  • 1821: Σύσκεψη κληρικών, προεστών και καπεταναίων στο Αίγιο, με θέμα την κήρυξη της Επαναστάσεως.
  • 1828: Ο Ι. Καποδίστριας προτείνει για έδρα της κυβερνήσεως την Αίγινα.
  • 1941: Αρχίζει η μάχη της Τρεμπεσίνας.
  • 1944: Έξω από την Κοζάνη εκτελούνται 43 Έλληνες από τα στρατεύματα κατοχής.
  • 1951: Το Ελληνικό Εκστρατευτικό Σώμα Κορέας ενεργεί επιθετικές αναγνωρίσεις βόρεια της πόλεως Ικτσόν.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved