Βαριές ποινές για τη ληστεία στο παλαιό Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας

Αναρτήθηκε Από: Gpapado
Σχόλια
A- A+
Ένοχοι κρίθηκαν οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση της ληστείας στο παλαιό Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας που είχε γίνει στις 17 Φεβρουαρίου του 2012.

Το δικαστήριο επέβαλε στον 41χρονο ο οποίος είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη ληστεία και είχε προσπαθήσει να πουλήσει ένα αρχαίο χρυσό μυκηναϊκό δαχτυλίδι, ποινή κάθειρξης 17 χρόνων, ενώ σε δυο άλλους κατηγορουμένους, οι οποίοι είχαν πάει στη συνάντηση για την πώληση του δακτυλιδιού, επιβλήθηκαν ποινές κάθειρξης επτά χρόνων στον καθένα.

Επίσης, σε δύο ακόμη κατηγορουμένους, που κρίθηκαν ένοχοι για την εμπλοκή τους στην υπόθεση, επιβλήθηκαν ποινές κάθειρξης έξι χρόνων στον καθένα.

Οι ποινές που επιβλήθηκαν στους κατηγορουμένους δεν έχουν ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση και έτσι θα οδηγηθούν στις φυλακές.
Ελλήνων Δίκτυο
Που πιστεύετε;
Στον Χριστιανισμό
Στην πατρώα θρησκεία
Και στα 2
Φίλοι - Συνεργάτες
  • 1807: Οι Τούρκοι αποκεφαλίζουν τον νεομάρτυρα Γεώργιο από την Χίο.
  • 1912: Σώμα Ελλήνων Ερυθροχιτώνων, υπό τον Αλέξανδρο Ρώμα, μετά από σφοδρή μάχη με τους Τούρκους, κυριεύει το ύψωμα Δρίσκος Ιωαννίνων.
  • 1943: Τα γερμανικά στρατεύματα εκτελούν στο Μονοδένδρι Λακωνίας 118 Έλληνες ομήρους.
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας!

Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]
© 2013 eleysis-ellinwn.gr all rights reserved - Web Hosting by Netplanet