ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Αυτός είναι ο Αρχάγγελος του Θανάτου που τρέμουν οι τζιχαντιστές (φωτογραφίες)

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Tρίτη 17 Μαρτίου 2015, 22:00
Κατηγορία: Διάφορα
Με την πλούσια γενειάδα του και το τρομερό του τσεκούρι, ο Αμπού Αζραέλ (Abu Azrael) είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους Ιρακινούς μαχητές που μάχονται ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος.

Το πολεμικό ψευδώνυμο που έχει πάρει, Αμπού Αζραέλ, σημαίνει «Πατέρας του Αρχάγγελου του Θανάτου»στα αραβικά. Μάχεται με την Ταξιαρχία Ιμάμης Αλί, η οποία πρόκειται για μια ιρακινή σιιτική παραστρατιωτική δύναμη χρηματοδοτούμενη από το Ιράν.

Θεωρείται ότι πριν ανακηρυχθεί «αρχάγγελος του θανάτου», ο 40χρονος μαχητής ήταν λέκτορας πανεπιστημίου, ο οποίος άφησε το σπίτι του και τις διαλέξεις για να πολεμήσει ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος τον Ιούνιο του 2014.

Είναι τόσο τρανή η φήμη του, ώστε η σελίδα του στο Facebook έχει περισσότερους από 250.000 φίλους.

Σε φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο ο γιγαντόσωμος Αμπού Αζραέλ ποζάρει με το τσεκούρι του, ένα βαρύ οπλοπολυβόλο, ή ακόμα και με ένα αστραφτερό αραβικό σπαθί.

Ο ίδιος επίσης λατρεύει να αναρτά selfie και σύντομα βίντεο με τους συμπολεμιστές του σε στιγμές χαλάρωσης ανάμεσα στις μάχες.

Μεταξύ των πολλών ιστοριών που κυκλοφορούν για το άτομό του, λέγεται ότι υπήρξε και πρωταθλητής του Ιράκ στο Τάεκ Βο Ντο.







Πηγή: http://lougantina.blogspot.gr/2015/03/blog-post_169.html

Σημείωση
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα βγάλει το καλοκαίρι;;;:
Σαν Σήμερα (25 Απριλίου)
  • 1821: Επαναστατικά τμήματα εισέρχονται στην Αθήνα και υψώνουν τη Σημαία της Επαναστάσεως.
  • 1919: Το Στρατηγείο Θεσσαλονίκης διατάσσει την I Μεραρχία να μεταφερθεί στη Μικρά Ασία προς κατάληψη της Σμύρνης και της περιοχής της.
  • 1941: Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν την Χαλκίδα και εισβάλλουν στην Αττική. Γερμανοί αλεξιπτωτιστές καταλαμβάνουν τον ισθμό της Κορίνθου.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved