ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

"Εξαθλιωμένοι" λαθρομετανάστες καταφθάνουν με κινητά τελευταίας τεχνολογίας και tablets και στην Ιταλία!!! Ρε τρώμε χοντρό δούλεμα λέμε... ΔΕΙΤΕ το ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Παρασκευή 24 Απριλίου 2015, 21:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Μας έχουν πιπιλίσει τ΄αυτιά να μας μιλάνε ότι για λόγους τόσο «ανθρωπιστικούς», όσο και οικονομικούς, πρέπει να επιτραπεί να μπουκάρουν στις ευρωπαϊκές χώρες μας όλες αυτές οι ορδές των «εξαθλιωμένων», που έρχονται για μια «καλύτερη ζωή».

Μόνο που μερικές από αυτές τις «αξιοθρήνητες» υπάρξεις που αποβιβάζονται στην Ιταλία, φαίνεται να έχουν smartphones και tablets κατά την άφιξή τους, πράγμα που τις κάνει να μην φαίνονται και τόσο «αξιοθρήνητες».

Άρθρο της ιταλικής ιστοσελίδας salernonotizie.it δείχνει εικόνες από ορδές παράνομων μεταναστών που έρχονται εφοδιασμένοι με αυτές τις προηγμένες τεχνολογίες.



Περισσότεροι από 5.000 «μετανάστες» αποβιβάστηκαν στο Σαλέρνο μόνο τους τελευταίους τρεις μήνες. Οι τελευταίοι το πρωί της Τρίτης. 837 μετανάστες, μεταξύ των οποίων και μερικές έγκυες γυναίκες, συλλέχθηκαν στο κανάλι της Σικελίας. Ήρθαν από την Ερυθραία, την Σομαλία, την Συρία, την Παλαιστίνη, το Σουδάν, την Γκάνα, το Κονγκό, τη Σενεγάλη και την Ακτή Ελεφαντοστού.

Οι λαθρομετανάστες συλλέχθηκαν στο πλαίσιο της επιχείρησης ‘Mare Nostrum’, σύμφωνα με το οποίο, το ιταλικό Πολεμικό Ναυτικό* έχει περισυλλέξει πάνω από 100.000 λαθρομετανάστες από τις αρχές της χρονιάς, ενώ υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες άλλοι που περιμένουν στις ακτές της Λιβύης να τους παρουσιαστεί η ευκαιρία να ταξιδέψουν για την Ευρώπη.

Ο ανταποκριτής της ιταλικής ιστοσελίδας στη συνέχεια δηλώνει ότι έμεινε «σαστισμένος» από την θέα «μερικών μεταναστών με smartphones», και απλά αναρωτιέται εάν ήταν δικά τους ή τους τα έδωσε η ιταλική κυβέρνηση μόλις κατέβηκαν από το πλοίο.

* Το σχέδιο «Mare Nostrum» («Δικιά μας Θάλασσα» – τι ειρωνία!) αποτελεί άλλο ένα δείγμα του αυτοκτονικού συνδρόμου που διακατέχει την σημερινή θνήσκουσα Ευρώπη: το ναυτικό μιας χώρας συμμετέχει στην εισβολή στην χώρα που υποτίθεται ότι υπερασπίζεται!

Εκτός, αυτού:

– Στις 21 Ιανουαρίου, η ιταλική Γερουσία αποφάσισε να καταργήσει το έγκλημα της παράνομης εισόδου! Αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε αλλοδαπός, χωρίς βίζα, χωρίς χαρτιά, χωρίς τίποτα, μπορεί να έρθει και να εγκατασταθεί στην Ιταλία, χωρίς να παραβιάζει κάποιο νόμο!

– Ένας παράνομος μετανάστης φθάνοντας στην Ιταλία έχει άμεσα το δικαίωμα σε τροφή και στέγη, σε δωρεάν ιατρική περίθαλψη και ένα χαρτζιλίκι 30 ευρώ την ημέρα!. Την ώρα που το ογδόντα πέντε τοις εκατό των συνταξιούχων Ιταλών έχει λιγότερο από 30 ευρώ την ημέρα και θα πρέπει, με το ποσό αυτό, να πληρώσουν για ενοίκιο, τρόφιμα κλπ...

Πηγή: http://www.makeleio.gr/?p=328160

Σημείωση
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα βγάλει το καλοκαίρι;;;:
Σαν Σήμερα (26 Απριλίου)
  • 1821: Η Σάμος ολόκληρη επαναστατεί υπό τον ικανότατο Γ. Λογοθέτη.
  • 1825: Ο Ιμπραήμ με 11.000 πεζούς και 800 ιππείς κυριεύει την Σφακτηρία.
  • 1868: Ρεθυμνιώτες επαναστάτες νικούν τους Τούρκους του Μεχμέτ πασά στο χωριό Πρασές Ρεθύμνου.
  • 1886: Αποκλείονται τα Ελληνικά παράλια από τους στόλους Αγγλίας και Ρωσίας.
  • 1897: Ισχυρές τουρκικές δυνάμεις, υπό τον Ετέμ πασά, νικούν τις Ελληνικές δυνάμεις και καταλαμβάνουν το Βελεστίνο.
  • 1915: Υπογράφεται στο Λονδίνο μυστική συνθήκη μεταξύ των Δυνάμεων της Τριπλής Συνεννοήσεως (Entente) και της Ιταλίας.
  • 1941: Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν τον Μαραθώνα και την Πάτρα.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved