Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

ΒΙΝΤΕΟ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ... ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 7.000 ΕΥΡΩ...!!! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 7.000 ΕΥΡΩ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...!!!

24 Απρ, 15:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Από τέσσερις έως επτά χιλιάδες ευρώ πλήρωσε ο κάθε ένας από τους περίπου 95 παράτυπους μετανάστες που φιλοξενούνται στο κλειστό γυμναστήριο Πικερμίου, μετά από επιχείρηση διάσωσης του Λιμενικού.

Η... ταρίφα των δουλεμπόρων κυμαίνεται από 4.000 έως 7.000 ευρώ, ανάλογα από τον τόπο παραλαβής των μεταναστών (Ιράκ ή Τουρκία).

Οι περίπου 95 μετανάστες, μεταξύ τους και 14 παιδιά, δεν είχαν ενημέρωση για το που ακριβώς θα τους αποβιβάσουν οι δουλέμποροι, καθώς το μόνο που γνώριζαν ήταν ότι θα τους πάνε είτε Ιταλία, είτε Ελλάδα.

Στο κλειστό γυμναστήριο όπου φιλοξενούνται οι παράτυποι μετανάστες θα σιτιστούν, θα κοιμηθούν, ενώ θα υποβληθούν και σε απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Μάλιστα, η ύπατη αρμοστεία του ΟΗΕ τους πρόσφερε και υπνόσακους.

Από την Τουρκία και το Ιράκ, στη Ραφήνα και το Πικέρμι

Στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Πικερμίου Αττικής φιλοξενούνται οι περίπου 95 παράτυποι μετανάστες, οι οποίοι επέβαιναν σε ακυβέρνητο σκάφος στο Στενό Καφηρέα και από εκεί μεταφέρθηκαν με πλωτό και ναυαγοσωστικό του Λιμενικού στο λιμάνι της Ραφήνας.

Οι περίπου 95 παράτυποι μετανάστες, ανάμεσά τους γυναίκες και παιδιά, που εντοπίστηκαν σε ξύλινο σκάφος στη θαλάσσια περιοχή στο Στενό Καφηρέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το λιμενικό σώμα οι παράτυποι μετανάστες εντοπίστηκαν μετά από τηλεφώνημα κάποιου ατόμου στον ευρωπαϊκό αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 ο οποίος ανέφερε ότι βρίσκεται σε σκάφος με περίπου 85 άτομα και ότι είναι σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες μία γυναίκα που ήταν έγκυος μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο κέντρο υγείας άλλα δεν χρήζει νοσηλείας.




  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 814
    Εξόντωση μεγάλου μέρους του βουλγαρικού στρατού στην Μεσημβρία από τον αυτοκράτορα Λέοντα Ε΄.
  • 1204
    Άλωση της Κωνσταντινουπόλεως από τους Φράγκους.
  • 1821
    Οι Τούρκοι κατεβάζουν από την αγχόνη και σέρνουν διαπομπευόμενο από τον όχλο το πτώμα του Πατριάρχη Γρηγορίου Ε΄.
  • 1822
    Ο Εμπού Λουμπούτ αλώνει την Νάουσα και κατασφάζει τους αμάχους.
  • 1827
    Οι Έλληνες επιτίθενται κατά των Τούρκων της Μονής Αγ. Σπυρίδωνος Πειραιά.
  • 1941
    Ο Ελληνικός Στρατός εκκενώνει την Μοσχόπολη και αρχίζει την σύμπτυξη με άξονα την κοιλάδα του Δρίνου.

Φίλοι - Συνεργάτες