Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Το είπε και έγινε... Μια Γυναίκα θα κυνηγά 10 τούρκους με την «ρόκα». Ποιος το είπε;

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014, 20:00
Κατηγορία: Διάφορα
Μια Γυναίκα (βλ. Κούρδισα) θα κυνηγά 10 τούρκους ( βλ τζιχαντιστές) με την "ρόκα" ( βλ καλάσνικοφ).

Το είπε και έγινε…

Ποιος το είπε;

ο ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ

Αποδείξεις περί αυτού. Η καθημερινή επικαιρότητα βοά.

Η σημειολογία των επερχομένων γεγονότων  ζωηρεύει τον προβληματισμό γιατί το τι μέλει γενέσθαι;

¨Συριακό Κουρδιστάν: Μια ομάδα 7.500 στρατιωτίνων πολεμούν επί 2 χρόνια, σε ανυπολόγιστα επικίνδυνες συνθήκες . Κάθε μέρα, συνεχίζουν να μάχονται, παρά τον αυξημένο κίνδυνο να τραυματιστούν, ακόμη και να χάσουν τη ζωή τους. Αντιμετωπίζουν δυνάμεις ανώτερες από τις δικές τους, με εχθρικό οπλισμό που είναι μεγαλύτερος και βαρύτερος από το δικό τους, κατά ενός αδυσώπητου εχθρού: του Ισλαμικού Κράτους. Και όμως συνεχίζουν να μάχονται.

Η ομάδα στην οποία αναφερόμαστε είναι η YPG, και είναι η Γυναικεία Μονάδα Προστασίας του συριακού Κουρδιστάν, μια αμιγώς γυναικεία, εθελοντική κουρδική στρατιωτική φράξια της Συρίας που ιδρύθηκε το 2012,

Στη γυναικεία μονάδα YPJ αναφέρθηκε πρόσφατα και η Ουάσιγκτον Ποστ, προτείνοντας την ως μια φερέγγυα στρατιωτική σύμμαχο της Δύσης. Τόσο η YPJ όσο και η YPG, πήραν εύσημα όταν βοήθησαν τις ΗΠΑ στη διαδικασία εκκένωσης χιλιάδων αμάχων Γιαζίντι που είχαν αποκλειστεί στο όρος Σίντζαρ όταν οι μαχητές της ISIS εισέβαλαν στις πόλεις τους.¨ http://www.onalert.gr/ 06.10.2014 |

Το Κόμπανι ήδη πλέον έχει αναδείξει την Κούρδισα μαχήτρια σε περίοπτη θέση μέσα στην Παγκόσμια ιστορία. Αφού πρώτα την κατέδειξε με τα λεγόμενα-προρήσεις του πριν 250 χρόνια  του ο Πατρο-Κοσμάς.

¨ Η Ναλίν Αφρίν (Nalin Afrin). Είναι η γυναίκα στρατηγός των Κούρδων που υπερασπίζεται την Κομπάνι από το Ισλαμικό Κράτος.

Στις κουρδικές δυνάμεις του YPG η συμμετοχή γυναικών είναι τόσο μεγάλη που όταν το 2011 ιδρύθηκε το YPG αμέσως πάρθηκε η απόφαση να σχηματιστεί ξεχωριστό στράτευμα γυναικών που ονομάστηκε YPJ.

Το 2013 αυξήθηκε σε τέτοιο βαθμό η εθελοντική κατάταξη γυναικών που για κάθε δέκα άνδρες που εντάσσονταν στο YPG, στο YPJ έμπαιναν 20 γυναίκες.

Οι Κούρδισσες πήραν τα όπλα διότι είδαν τι κάνει το Ισλαμικό Κράτος στις γυναίκες. Στην Τελ Χαρράν, όταν έπεσε στα χέρια των τζιχαντιστών, οι γυναίκες σύρθηκαν γυμνές στους δρόμους και βιάστηκαν πάνω στα πεζοδρόμια. ¨defencenet.gr 11/10/2014

Το ρεζιλίκι των φανατικών ισλαμιστών και των χορηγών τους να τα βάζουν με γυναίκες και να ηττώνται κατά κράτος είναι πραγματικότητα.

Και για να δείχνουν οι δειλοί  δολοφόνοι τον ξεπεσμένο-διεστραμμένο  ανδρισμό  τους καταδέχονται  να αποκεφαλίζουν γυναίκες και να κρατάνε τις κεφαλές  από τις κοτσίδες τους.

Μα τι άλλο σημαίνει αυτό;

¨ότι έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους¨ Γέροντας Παίσιος.

Η ανθρωπότητα ετοιμάζεται να ¨κηδέψει¨  τους δολοφόνους της Μεσογείου με προπομπούς γυναίκες.

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Τι θα ψηφίσετε στις προσεχείς εθνικές εκλογές;;;:
Σαν Σήμερα (7 Ιανουαρίου)
  • 1186: Αποφασιστική νίκη του Έλληνα στρατηγού Αλέξιου Βρανά επί των Νορμανδών κοντά στον Στρυμώνα.
  • 1700: Αποκεφαλισμός από τους Τούρκους στην Σμύρνη του νεομάρτυρα Αθανασίου από την Αττάλεια Παμφυλίας.
  • 1826: Ο Ιμπραήμ προτείνει στους κατοίκους το Μεσολογγίου συνθήκη παράδοσης, η οποία όμως δεν γίνεται δεκτή.
  • 1837: Γίνονται τα εγκαίνια της "Νέας Σπάρτης", δηλαδή της σημερινής Σπάρτης, στην ίδια θέση με την παλαιά.
  • 1838: Ψηφίζεται νόμος για την παραχώρηση γης στους οπλαρχηγούς και πολεμιστές του Αγώνα.
  • 1919: Ελληνικά εκστρατευτικά τμήματα αποβιβάζονται στην Οδησσό της Ρωσίας.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved