Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων
Τελευταία Νέα

ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ... ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΛΑ... ΕΙΝΑΙ UFO ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΟΥ ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ...;;; ΦΕΓΓΑΡΙ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΒΓΑΛΕ ΦΤΕΡΑ...

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014, 18:00
Κατηγορία: Διάφορα
Μοιάζει με φούσκα, μοιάζει με το φεγγάρι, αλλά... είναι UFO; Το βίντεο τραβήχτηκε στο Κολοράντο των ΗΠΑ και δείχνει ένα λευκό αντικείμενο να πετά προς διάφορες κατευθύνσεις, κάνοντας τους κατοίκους να μιλούν για ΑΤΙΑ.

Οι κάτοικοι της πόλης Hooper, στο νότιο Κολοράντο, αντίκρυσαν τον περασμένο μήνα το συγκεκριμένο ιπτάμενο αντικείμενο στον ουρανό.



Η Judy Messoline, μία κάτοικος της περιοχής που ασχολείται με τα ΑΤΙΑ, δήλωσε πως η συγκεκριμένη περιοχή αποτελεί πόλο έλξης για τουρίστες που θέλουν να "κλέψουν" μια ματιά από ιπτάμενα αντικείμενα, όπως ανέφερε το 9News.

"Έχουν καταγραφεί παρόμοιες περιπτώσεις στην περιοχή από το 1700", λέει χαρακτηριστικά, ωστόσο "η μυστηριώδης εμφάνιση του αντικειμένου τον περασμένο μήνα έγινε πιο συχνή και φαίνεται να πετά με περίεργο τρόπο, ενώ μερικές φορές φαίνεται ακίνητο για αρκετά λεπτά στον ουρανό".

Κάποιους μήνες πριν, υπήρξαν αναφορές για ένα ακόμη ΑΤΙΑ στο Χιούστον, κατά την διάρκεια μίας νύχτας με καταιγίδες, με τους κατοίκους της περιοχής να υποστηρίζουν πως εξέπεμπε διάφορα φώτα πριν εξαφανιστεί στο σκοτάδι της νύχτας.

Τα συμπεράσματα δικά σας...
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Σαν Σήμερα (24 Νοεμβρίου)
  • 1912: Ελληνικό απόσπασμα από το 2 Τάγματα Πεζικού και μία Πυροβολαρχία αποβιβάζεται και απελευθερώνει τους Αγίους Σαράντα.
  • 1940: Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει την Μοσχόπολη της Βορείου Ηπείρου.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved