Μετέωρα: Οι Βράχοι του Θεού - Ένα Εκπληκτικό Ντοκιμαντέρ

Αναρτήθηκε Από: Gpapado
Σχόλια
A- A+
Μετέωρα: Ένα μαγευτικό βραχόδασος στην καρδιά των Βαλκανίων, που προσελκύει έντονα την προσοχή κάθε επισκέπτη. Οι παράδοξοι και μοναδικοί στον κόσμο σχηματισμοί μοιάζουν να λαξεύτηκαν από ανθρώπινο χέρι. Κι όμως, η διάταξή τους και η θέση τους αποτελούν φυσική γεωλογική εξέλιξη.

Η φυσική τους χωροθεσία αποτελεί έναν μοναδικό τόπο δύναμης που τις τελευταίες δεκαετίες ανοίγει τις πύλες του και αρχίζει να λειτουργεί ξανά καθώς επιτυγχάνεται μία φυσιολογική διέγερση συγκεκριμένων εκπομπών και δονήσεων που τυχαία ή συμπτωματικά συμβάλλουν στην «καθαριότητα» και την «ενεργοποίηση» του τόπου μας.

Απορίας άξιο είναι το πώς χτίστηκαν οι 30 Μονές πάνω στους επιβλητικούς βράχους που η θέα τους, κόβει κυριολεκτικά την ανάσα.

Πιστεύετε ότι η σύλληψη Μαζιώτη ήταν
Τυχαία
Στημένη
Προϊόν μεθοδικης έρευνας
Φίλοι - Συνεργάτες
  • 904: Κατάληψη της Θεσσαλονίκης από τον αραβικό στόλο.
  • 1014: Μάχη του Κλειδίου κατά την οποία ο Αυτοκράτορας Βασίλειος Β΄, επικεφαλής του Στρατού της Αυτοκρατορίας μας, συντρίβει τους Βουλγάρους του τσάρου Σαμουήλ
  • 1919: Υπογράφεται μυστική συμφωνία από τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος Ελ. Βενιζέλο και τον Υπ. Εξ. της Ιταλίας κόμη Θ. Τιτόνι.
  • 1943: Οι Γερμανοί εκτελούν Έλληνες στην Πελασγία Φθιώτιδος.
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας!

Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]
© 2013 eleysis-ellinwn.gr all rights reserved - Web Hosting by Netplanet