ΑΤΤΙΛΑΣ 2014: Μυστικές συνομιλίες νομιμοποιούν και ισχυροποιούν το ψευδοκράτος!

Αναρτήθηκε Από: Gpapado
Σχόλια
A- A+
Απόρρητο έγγραφο από τις μυστικές συνομιλίες μεταξύ Έρογλου και Αναστασιάδη αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Τα Νέα». Στο έγγραφο που αποκαλύπτεται από την εφημερίδα φαίνεται εμφανώς η αποδοχή και από τους δύο η ομοσπονδοποίηση αλά Ανάν του νησιού, όπως και διαφωνίες σε επί μέρους λεπτομέρειες, που πιθανώς είναι σημαντικές, αλλά όχι τόσο σημαντικές όσο η κύρια ιδέα της συμφωνίας, που είναι εμφανώς εμετική και προδίδουσα τους Ήρωες της Κύπρου, που αγωνίστηκαν για Ένωση με την Ελλάδα και όχι για μία τουρκοελληνική ομοσπονδία.

Τα βασικά σημεία στα οποία αναφέρεται το εν λόγω έγγραφο είναι:

Η ισοπέδωση της εθνικής ταυτότητας στην Κύπρο με την απόδοση της «κυπριακής» ιθαγένειας για όλους

Το μοίρασμα των κερδών από το φυσικό αέριο με τους εποίκους

Την απόδοση εξουσίας στους εποίκους υπό την μορφή της αντιπροεδρίας

Στο θέμα των κερδών από το φυσικό αέριο φαίνεται να υπάρχει διαφωνία. Η ελληνική πλευρά προτείνει μοίρασμα των κερδών αναλογικά με το ΑΕΠ και μεταγωγή του αερίου προς την Ευρώπη μέσω Τουρκίας. Με γνώμονα το γεγονός ότι οι τουρκικές θέσεις θα είναι προφανώς ακόμα πιο συμφέρουσες για την Τουρκία και τους εποίκους, αντιλαμβανόμεθα ότι έχουμε ενώπιον μας μία πρωτοφανή προδοσία της Κύπρου από τους σαμαροβενιζέλους και τον Ανα(ν)στασιάδη, οι οποίοι θα καταστήσουν τους τούρκους συμμέτοχους και συνεργάτες σε μία υπόθεση, η οποία κανονικά δεν τους αφορά σε καμία των περιπτώσεων.

Η δε ελληνική πρόταση εμπεριέχει διπλό κέρδος για τους τούρκους, οι οποίοι θα λάβουν εξαρχής μερίδιο από το φυσικό αέριο και ακολούθως θα γίνουν και πέρασμα του προς την Ευρώπη, καθιστώντας τους γεωπολιτικό και ενεργειακό «παίχτη» στην περιοχή.

Στο θέμα της διακυβέρνησης της νήσου η ελληνική πλευρά προτείνει την θέση της αντιπροεδρίας στους τούρκους, ενώ οι τούρκοι θέλουν να εναλλάσσονται οι εκλεκτοί των δύο πλευρών στην εξουσία με αναλογία 4:2. Στο θέμα των διεθνών συμφωνιών η ελληνική πλευρά προτείνει να είναι αρμοδιότητα της κεντρικής κυβέρνησης, ενώ οι τούρκοι προτείνουν να συναποφασίζουν με διαβούλευση.

Από ότι αντιλαμβάνεται ο κάθε εχέφρων άνθρωπος, υπάρχουν δύο αντιλήψεις σχετικώς με την πορεία επίλυσης του Κυπριακού. Η μία αποτελεί απομίμηση του σχεδίου Ανάν και η άλλη είναι ακόμα χειρότερη. Αυτό αφότου ο Κυπριακός Ελληνισμός αποφάσισε την απόρριψη του σχεδίου Ανάν και τάχτηκε ευθέως εναντίον της ομοσπονδοποίησης της νήσου. Ο Αναστασιάδης και οι σαμαροβενιζέλοι κινούμενοι πεισματικά αντίθετα από την Λαϊκή Βούληση, προχωρούν προς την επιβράβευση του Αττίλα, φτύνοντας στους τάφους νεκρών και αγνοούμενων, προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα αμερικανοσιωνιστικά συμφέροντα στην περιοχή.
Ποιός είναι ο λόγος που επισκέφθεστε το Έλευσις Ελλήνων;;;
Επικαιρότητα
Αρχαία Ελλάδα
Τυχαία
Φίλοι - Συνεργάτες
  • -480: Ο Στρατηγός του Ξέρξη Μαρδόνιος καταλαμβάνει την Αθήνα και πυρπολεί την Ακρόπολη και την πόλη.
  • 1532: Ο Γενουάτης ναύαρχος Αντρέα Ντόρια απελευθερώνει την Κορώνη από τους Τούρκους.
  • 1827: Ο ρωσικός στόλος υπό τον ναύαρχο Χάυδεν φθάνει στο Ναύπλιο.
  • 1828: Τέσσερα Ελληνικά πολεμικά πλοία εισέρχονται στον Αμβρακικό κόλπο, κυριεύουν 43 τουρκικά πλοιάρια και βυθίζουν μία κανονιοφόρο.
  • 1904: Το αντάρτικο σώμα του Καούδη επιτίθεται εναντίον κομιτατζήδων στο χωριό Τρίγωνο των Κορεστίων.
  • 1918: Απόσπασμα του 1/38 Συντάγματος Ευζώνων εισέρχεται στις Σέρρες.
  • 1944: Η ΙΙΙ Ελληνική Ορεινή Ταξιαρχία εισέρχεται στο Ρίμινι Ιταλίας και υψώνει την Ελληνική Σημαία.
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας!

Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]
© 2013 eleysis-ellinwn.gr all rights reserved - Web Hosting by Netplanet