Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
Η Τουρκία προσλαμβάνει στελέχη του ISIL που πολεμούν στη Συρία και τους "ετοιμάζει" για την Ελλάδα!

Η Τουρκία προσλαμβάνει στελέχη του ISIL που πολεμούν στη Συρία και τους "ετοιμάζει" για την Ελλάδα!

Η Τουρκία εκπαιδεύει, χρηματοδοτεί, εξοπλίζει και εν συνεχεία προσλαμβάνει τζιχαντιστές του ISIL που πέτυχαν την… αποστολή τους στη Συρία και στο Ιράκ, σφάζοντας χριστιανούς. Τους τοποθετεί μάλιστα έναντι μεγάλης αμοιβής σε τζαμιά, σχολεία ακόμη και στις δυνάμεις ασφαλείας της χώρας.

Τις αποκαλύψεις αυτές έκαναν στο τουρκικό κοινοβούλιο στελέχη της αντιπολίτευσης, εξαπολύοντας επίθεση προσωπικά στον Τούρκο πρωθυπουργό Ρ.Τ. Ερντογάν και στο κόμμα του AKP κατηγορώντας τον ότι προσέλαβε τουλάχιστον 1.000 μέλη του «Ισλαμικού Κράτους του Ιράκ και του Λεβάντε», του ISIL.

Σήμερα μπορεί να τους χρησιμοποιεί στη Συρία και στο Ιράκ, αύριο όμως ενδέχεται να τους στείλει στον Έβρο και στα νησιά του Αιγαίου, αλλά και «στελεχώσει» με τους σφαγείς του ISIL τα τζαμιά που θέλει να φτιάξει ο Ερντογάν στην Ελλάδα με τη βοήθεια της κυβέρνησης και των δύο Δημάρχων, της Αθήνας Γ. Καμίνη και της Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη.

Θα έχουμε δηλαδή αφενός μεν τη ΜΙΤ στο τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής που λύνει και δένει χωρίς κανείς να ασχολείται από πλευράς ελληνικής κυβέρνησης, αντιθέτως τους επιτρέπουν να αλωνίζουν, και από την άλλη ισλαμιστές του ISIL στα τζαμιά που θέλουν να χρίσουν οι Καμίνης και Μπουτάρης.

MIT και ISIL έχουν «στενούς» δεσμούς όπως αποκάλυψαν στελέχη της τουρκικής αντιπολίτευσης, αφού οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες διευκολύνουν τις μετακινήσεις των τζιχαντιστών εντός της Συρίας και του Ιράκ και τους παρέχουν οπλισμό.     

«Το Κόμμα της Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης είναι σιωπηλό όταν βρίσκεται με την τρομοκρατική οργάνωση του ISIL και εξακολουθεί να μην λέει τίποτε για αυτό», δήλωσε ο ηγέτης της αντιπολίτευσης, Φαρούκ Λογκόγλου.

Παρουσίασε μάλιστα βίντεο που έδειχνε μαχητές του ISIL, σε μια γιορτή έξω από την Κωνσταντινούπολη στα τέλη Ιουλίου και κατηγόρησε ανοιχτά τον Ρ.Τ.Ερντογάν για ανοχή προς το ISIL και ανταμοιβή των στελεχών του με προσλήψεις στο εσωτερικό της Τουρκίας ως ανταμοιβή για την διατήρηση του πολέμου στη γειτονική Συρία.

Μέχρι στιγμής η κυβέρνηση Ερντογάν δεν έχει ανταποκριθεί στα αιτήματα της αντιπολίτευσης να αποκαλύψει τις δραστηριότητες του ISIL μέσα στην Τουρκία. Εμμέσως όμως παραδέχεται τη συνεργασία, επισημαίνοντας πώς η Τουρκία έχει τεράστια σύνορα με το Ιράκ και τη Συρία και κάποιος πρέπει να τα ελέγξει.

Το τι θεωρεί ο Ερντογάν σύνορα τόσο στη Συρία και στο Ιράκ όσο και στο Αιγαίο, αυτό είναι ένα θέμα, μείζονος σημασίας πάντως για την Ελλάδα.

Μιχάλης Β.
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved