Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
Παγκόσμια επιστράτευση Κούρδων: Εγκαταλείπουν τη Δύση για να πολεμήσουν την ISIS σε μια μάχη μέχρις εσχάτων

Παγκόσμια επιστράτευση Κούρδων: Εγκαταλείπουν τη Δύση για να πολεμήσουν την ISIS σε μια μάχη μέχρις εσχάτων

Μπροστά στον κίνδυνο να καταλάβουν oι τζιχαντιστές της ISIS το Ιρακινό Κουρδιστάν, Κούρδοι που κατοικούν σε ευρωπαϊκές πόλεις και κυρίως σε Ρώμη, Άμστερνταμ και Ντύσελντορφ,  εγκαταλείπουν τον δυτικό τρόπο ζωής και επιστρέφουν στην πατρίδα τους για να πολεμήσουν στο πλευρό των Κούρδων μαχητών πεσμεργκά.

Οι Κούρδοι της Ευρώπης ανταποκρίθηκαν στην έκκληση του προέδρου του Ιρακινού Κουρδιστάν, Μασούντ Μπαρζανί για να επιστρέψουν στην πατρίδα και να συμβάλλουν στην υπεράσπιση των εδαφών τους δίπλα στους πεσμεργκά, (η μετάφραση στα ελληνικά είναι «γενναίοι»), που είναι οι μαχητές υπεράσπισης του Ιρακινού Κουρδιστάν.

Μια αντιπροσωπευτική περίπτωση Κούρδου που εγκατέλειψε την άνετη ζωή του στο Ντύσελντορφ ως διευθυντής σε εταιρεία εισαγωγών - εξαγωγών, είναι ο Karwan Baban, που επέστρεψε στην πατρίδα του και τώρα είναι πια ο συνταγματάρχης Baban, που έχει υπό τις διαταγές του 1.500 πεσμεργκά μαχητές.

Ο ίδιος δήλωσε στην Hurriyet Daily News ότι τουλάχιστον είκοσι από τους πολεμιστές του, έχουν αφήσει την άνεση του δυτικού τρόπου ζωής για να υπερασπιστούν την πατρίδα τους.

Ενώ λοιπόν όλα τα μέσα ενημέρωσης διεθνώς αναφέρουν τις περιπτώσεις των φανατικών ισλαμιστών που έχουν εγκαταλείψει τις χώρες τους για να ενταχθούν στις τάξεις των ισλαμιστών, οι Κούρδοι της Ευρώπης αποδεικνύουν ότι είναι και αυτοί εδώ για την πατρίδα τους.
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved