Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
Απάντηση με χάρτες στην Τουρκία: Τα 13 οικόπεδα της κυπριακής ΑΟΖ

Απάντηση με χάρτες στην Τουρκία: Τα 13 οικόπεδα της κυπριακής ΑΟΖ

Στη δημοσιότητα έδωσε το υπουργείο Ενέργειας της Κύπρου, δύο χάρτες με τα 13 οικόπεδα της ΑΟΖ. Είχαν προηγηθεί τουρκικές προκλητικές ενέργειες (Pics)

Δύο χάρτες με τα 13 οικόπεδα της κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ), έδωσε την Πέμπτη στη δημοσιότητα το υπουργείο Ενέργειας της Κύπρου.
Στον έναν απεικονίζονται τα οικόπεδα των γεωτρήσεων και στον άλλο, αυτά στα οποία είναι σε εξέλιξη οι γεωτρήσεις από τις εταιρείες Noble (αμερικανική), ENI-KOGAS (Ιταλοκορεατική κοινοπραξία) και εκείνα, στα οποία θα κάνει γεωτρήσεις η γαλλική Total.

apantisi_me_xartes_stin_tourkia_ta_13_oikopeda_tis_kupriakis_aoz-2.jpg

Την Τετάρτη, το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, παρουσίασε χάρτη, που αποτυπώνει τουρκικές προκλητικές ενέργειες στην κυπριακή ΑΟΖ.
Ο χάρτης, ο οποίος δείχνει τις περιοχές, τις οποίες η Άγκυρα δέσμευσε από τις 20 Οκτωβρίου έως και τις 30 Δεκεμβρίου για σεισμογραφικές έρευνες με οδηγία προς ναυτιλομένους («navtex»), προβλήθηκε από όλα τα κυπριακά Μέσα Ενημέρωσης.
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved