Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΕΟΣ! ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΕΟΣ! ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ!

Παγκόσμιο θαυμασμό έχει προκαλέσει το ψηφιδωτό που έφερε στην επιφάνεια η αρχαιολογική σκαπάνη στην Αμφίπολη.

Στο ψηφιδωτό απεικονίζεται ένα άρμα σε κίνηση που σύρεται από δύο λευκά άλογα, και το οδηγεί γενειοφόρος άνδρας, με στεφάνι δάφνης στο κεφάλι. Μπροστά από το άρμα απεικονίζεται ο θεός Ερμής ως ψυχοπομπός, ο οποίος φορά πέτασο, μανδύα, φτερωτά σανδάλια και κρατά το γνωστό σύμβολό του –το κηρύκειο.

Περιηγηθείτε στους θαλάμους του τύμβου της Αμφίπολης, «δείτε» το πανέμορφο ψηφιδωτό, μέσω του νέου τρισδιάστατου βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved