Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΥΚΡΑΝΟΙ: "ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ..."

ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΥΚΡΑΝΟΙ: "ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ..."

Το απειλητικό φυλλάδιο που στοχοποιεί τους ορθόδοξους ιερείς…..

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

Χθές ημέρα γιορτής για όλο το νεοναζιστικό ουκρανικό κίνημα λόγω της επετείου της ίδρυσης του λεγόμενου επαναστατικού ουκρανικού στρατού που πολέμησε στο πλευρό της Ναζιστικής Γερμανίας (14/14/1943). Εκτός από τις πορείες και τα επεισόδια, οι νεοφασίστες βρήκαν την ευκαιρία να διανείμουν στο πλήθος, εκατοντάδες φυλλάδια που καλούν σε διώξεις και δολοφονίες των ιερέων που υπάγονται στη διοίκηση του Πατριαρχείου της Μόσχας.

Τα φυλλάδια που σε ηλεκτρονική μορφή άρχισαν να αναρτώνται σε όλο το διαδίκτυο περιέχουν τις εξής προτροπές και εμπρηστικές ανακοινώσεις :

- Η Εκκλησία της Μόσχας αποτελεί την 5η φάλαγγα του Πούτιν.

– Κάθε κερί που ανάβει σε εκκλησία της Μόσχας καίει τον κάθε αδερφό ή γείτονά σας.

- Θάνατος στους ιερείς της Μόσχας!

– Η μέρα του επαναστατικού ουκρανικού στρατού και της αντιτρομοκρατικής ειχείρησης θα είναι και ημέρα εναντίον των ιερέων της Μόσχας.άσχημες μνήμες ξυπνούν στην Ουκρανία

“Εμείς οι Πατριώτες της Ουκρανίας σας καλούμε να τεθείτε όλοι κάτω από τη διοίκηση της Ουκρανικής Εκκλησίας του Φιλάρετου ή να εγκαταλείψετε το ουκρανικό έδαφος. Διαφορετικά θα λάβουμε ριζοσπαστικά μέτρα εναντίον σας”Η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας που ανήκει στο Πατριαρχείο της Μόσχας επιβεβαίωσε τα εξής (rusvena):

“Την ημέρα του εορτασμού της ανταρσίας του Ουκρανικού Στρατού, στις 14 Οκτωβρίου, σε διάφορες περιοχές της Ουκρανίας μοιράστηκαν φυλλάδια που καλούσαν σε αντίποινα κατά των ορθόδοξων ιερέων του Πατριαρχείου της Μόσχας. Επίσης φημολογείται ότι προετοιμάζουν μια δυναμική επέλαση στην Λαύρα των Σπηλαίων του Κιέβου -Pechersk “.Εκπρόσωποι της Ορθόδοξης Εκκλησίας έχουν στο παρελθόν καταγγείλει ότι οι ορθόδοξοι κληρικοί είναι θύματα κακοποιήσεων και βίας που τους ασκείται σε όλη τη χώρα. Σ΄ αυτές τις εκδηλώσεις βίας συμμετέχουν και εκπρόσωποι της τάξης και των αρχών ασφαλείας της Ουκρανίας. Στο σχετικό ανακοινωθέν αναφέρεται:οι ουκρανοί ναζί και οι υποστηρικτές τους ουνίτες και Πατριαρχείο Κιέβου ξαναγράφουν αρνητική ιστορία

” Μέχρι τώρα έχουν ανακρίνει με βίαιες μεθόδους 6 ιερείς ενώ υπάρχουν πληροφορίες για απειλές κατά της ζωής τουλάχιστον 10 κληρικών. Μέχρι σήμερα έχουν δημευθεί 12 ναοί που ανήκουν στο Πατριαρχείο της Μόσχας. Με την υποστήριξη των τοπικών αρχών συγκεντρώνονται υποτιθέμενοι πιστοί οι οποίοι απαιτούν την υπαγωγή των ναών στο Πατριαρχείο του Κιέβου. Πολλοί ιερείς έχουν σκοτωθεί και οι εκκλησίες γίνονται στόχοι στρατιωτικών επιθέσεων”(rusvena)
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved