Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ... ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ!!! ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΤΗΡΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ... ΑΚΑΘΑΡΤΗ!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ!

ΓΙΑ... ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ!!! ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΤΗΡΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ... ΑΚΑΘΑΡΤΗ!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ!

Δικαστήριο στο Πακιστάν επικύρωσε σήμερα την ποινή θανάτου που επιβλήθηκε πριν από τέσσερα χρόνια στη χριστιανή Άσια Μπίμπι.

Μητέρα 5 παιδιών η Μπίμπι είχε καταδικαστεί στην εσχάτη των ποινών καθώς είχε κριθεί ένοχη για βλασφημία το Νοέμβριο του 2010 έπειτα από τις καταγγελίες γυναικών του χωριού της με τις οποίες είχε έρθει σε αντιπαράθεση και την είχαν κατηγορήσει ότι είχε προσβάλει τον προφήτη Μωάμεθ.

Οι γυναίκες αυτές είχαν αρνηθεί να πιουν νερό από ένα ποτήρι το οποίο είχε μόλις χρησιμοποιήσει η Άσια Μπίμπι κρίνοντας ότι αυτό το νερό ήταν ακάθαρτο διότι η χριστιανή είχε πιει πριν από εκείνες. Λίγες ημέρες αργότερα, η υπόθεση αυτή έφτασε σε έναν ιμάμη της περιοχής που έκανε μήνυση για βλασφημία εναντίον της νεαρής γυναίκας.

Ο πακιστανικός νόμος για την βλασφημία, τον οποίο κατηγορούν ότι οι φιλελεύθεροι ότι χρησιμοποιείται για την διευθέτηση κυρίως προσωπικών διενέξεων ενώ οι ισλαμιστές τον υπερασπίζονται με σθένος, προβλέπει την ποινή του θανάτου για τους πρόσωπα που απαρνούνται τον Μωάμεθ.
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved