Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
Απειλούν με αποκεφαλισμούς τα μουσουλμάνια της Ευρώπης όποιον στηρίζει τους βομβαρδισμούς κατά του ΙΚΙΛ!

Απειλούν με αποκεφαλισμούς τα μουσουλμάνια της Ευρώπης όποιον στηρίζει τους βομβαρδισμούς κατά του ΙΚΙΛ!

Ισλαμιστές της Δανίας έγραψαν απειλητικό μήνυμα στον εκπρόσωπο των Δανών βετεράνων…

Στην Δανία, εκτός του ότι απαγορεύεται, έστω άτυπα, κάποιος να φοράει στρατιωτική ενδυμασία δημοσίως στη χώρα, προς αποφυγή γενικού ξεσηκωμού και προσβολής των μουσουλμάνων πολιτών, απαγορεύεται και η οποιαδήποτε μορφή στήριξης στα συμμαχικά στρατεύματα που βομβαρδίζουν τους ισλαμοφασίστες του ΙΚΙΛ στο Ιράκ και την Συρία.

Ο Benjamin O. Yeh, εκπρόσωπος των βετεράνων του Δανέζικου στρατού, πήρε μια γεύση από τις συνέπειες της αδρανούς και φιλοτομαριστικής πολιτικής της Ευρώπης. Ο ίδιος έχει κολλημένο στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του αυτοκόλλητο με το σύνθημα: «Στηρίξτε τα στρατεύματά μας».

Το περασμένο Σάββατο, όμως, η δημόσια στήριξή του στον πολιτισμό και τις ανθρώπινες αξίες οδήγησε σε μια σειρά απειλών εναντίον του από τους χαϊδεμένους από τις πολιτικές κάστες της Δύσης μουσουλμάνους.

Ο Benjamin πάρκαρε το αυτοκίνητό του σε δρόμο της Κοπεγχάγης και όταν επέστρεψε σε αυτό αντίκρυσε στο παράθυρο το εξής μήνυμα: «Βγάλε το αυτοκόλλητο. Ορκίζομαι να σου κόψω τον λαιμό και τον λαιμό των φίλων σου!».

Τώρα καταλαβαίνετε τι εννοούσε ο Γιωργάκης με το «Θα γίνουμε η Δανία του Νότου»…

Ε.Μ.
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved