Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

ΣΟΚ!!...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Tρίτη 14 Οκτωβρίου 2014, 23:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Πιστεύουμε ότι η ίδια αντιμετώπιση του προβλήματος των προσφύγων στην Ελλάδα είναι η ιδανική.

Αυτό το λέμε γιατί η Ελλάδα είναι γνωστό ότι έχει πολύ υψηλά ποσοστά ιδιοκατοίκησης οπότε άνετα θα μπορούσαν, ειδικότερα οι Έλληνες πολίτες που διαθέτουν πάνω από μία κατοικίες ή μεγάλες κατοικίες, Bίλες κτλ να παραχωρήσουν λίγο απ' το χώρο τους για να βοηθήσουν τους πρόσφυγες και το ελληνικό κράτος. Έτσι και οι πρόσφυγες θα ζουν κάτω από ανθρώπινες συνθήκες, αλλά και το κράτος θα εξοικονομήσει πολλά χρήματα που χρειάζονται για την ανέγερση νέων κατοικιών.

Πράγματι αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Γερμανό πολιτικό των Χριστιανοδημοκρατών που έχει το σθένος να προτείνει πραγματικά προοδευτικές και οικονομικές λύσεις για την λύση του προβλήματος των προσφύγων.

Η είδηση

Οι πολίτες της Γερμανίας, μια απ’ τις χώρες της Ευρώπης που αποτελούν ένα απ’ τους πιο περιζήτητους προορισμούς προσφύγων, θα πρέπει να τους επιτρέπεται να φιλοξενούν μετανάστες αιτούντες άσυλο στα σπίτια τους για να διευκολύνουν την πίεση που δέχεται η κυβέρνηση να παρέχει επαρκή στέγαση, είπε ένας Γερμανός πολιτικός την Παρασκευή.

Ο Martin Patzelt, ένας νομοθέτης και μέλος της Ένωσης των Χριστιανοδημοκρατών στη Γερμανία, είπε ότι θα έπρεπε να επιτρέπεται στα γερμανικά νοικοκυριά να παρέχουν δωρεάν διαμονή σε πρόσφυγες, ενώ η κυβέρνηση θα πληρώνει μόνο το κόστος ζωής και την υγειονομική περίθαλψη.

Είπε ακόμη ότι το μέτρο αυτό θα έσωζε για την Γερμανία ένα σημαντικό ποσό χρημάτων απ’ την στέγαση προσφύγων και θα παρέχει μια εναλλακτική λύση στον συνωστισμό που υπάρχει σε προσωρινά καταφύγια, ξενοδοχεία και αχρησιμοποίητα γυμναστήρια.

Η Γερμανία, είναι η μεγαλύτερη οικονομία στην Ευρωπαϊκή Ένωση και αποτελεί έναν απ’ τους κορυφαίους προορισμούς για ανθρώπους που θέλουν να φύγουν απ’ την καταπίεση και τον πόλεμο.

Η Γερμανία δέχτηκε 65,700 αιτήσεις ασύλου μόνο κατά το πρώτο μισό του 2014, που είναι ο μεγαλύτερος αριθμός ανάμεσα στις βιομηχανοποιημένες χώρες, κυρίως εξαιτίας των γεγονότων στην Συρία.

«Σε καιρούς κρίσης, πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να δεχτούμε ότι το πρόβλημα των προσφύγων είναι κοινό πρόβλημα» είπε ο Patzelt στο ίδρυμα Thomson Reuters.

«Λαμβάνω όλο και περισσότερες επιστολές από ανθρώπους που προσφέρονται να φιλοξενήσουν πρόσφυγες και μια δημοσκόπηση απ’ το τηλεοπτικό δίκτυο RTL έδειξε ότι το 30% των ανθρώπων στην Γερμανία, ιδιαίτερα οι νεότερες γενεές, θέλουν να βοηθήσουν», είπε ο Patzelt.
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
:
 
Σαν Σήμερα (4 Ιανουαρίου)
  • 1818: Αποκεφαλίζεται στην Χίο από τους Τούρκους ο νεομάρτυρας Ονούφριος.
  • 1941: Ελληνικά αντιτορπιλικά βομβαρδίζουν τις ιταλικές θέσεις στα Δουκάτα της Βορείου Ηπείρου.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved