Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

19ΧΡΟΝΟΣ ΑΓΓΛΟΣ ΣΤΟ LEEDS... ΕΣΚΙΣΕ ΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ, ΤΟ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΗ ΛΕΚΑΝΗ ΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΕΝΩ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Σάββατo 3 Ιανουαρίου 2015, 21:00
Κατηγορία: Χριστιανισμός
Ο μουσουλμάνος επικεφαλής της αστυνομίας παρακαλεί τους ισλαμιστές της πόλης να μην εξεγερθούν εξαιτίας της προσβολής του ιερού βιβλίου της τζιχάντ!

19χρονος από το Leeds στο Δυτικό Yorkshire που είχε συλληφθεί με την κατηγορία προσβολής θρησκευτικού συμβόλου, αφέθηκε τελικά ελεύθερος. Ο νεαρός είχε αναρτήσει βίντεο σε σελίδα του διαδικτύου, στο οποίο έσχιζε με τα δόντια του αγγλικό αντίτυπο του κορανίου και το πέταγε στην λεκάνη της τουαλέτας πριν το κάψει ολοσχερώς.



Οι αστυνομικές αρχές, αφού εξακρίβωσαν τα στοιχεία του «κατηγορούμενου» προχώρησαν στην σύλληψή του στις 27 Δεκεμβρίου μετά από καταγγελίες ατόμων που «ανησύχησαν για την ασφάλειά του»… Επίσης, αρκετοί φρόντισαν να ενημερώσουν τις αστυνομικές αρχές για την ύπαρξη του προσβλητικού, όπως δήλωναν οι ίδιοι, υλικού στο ίντερνετ, επισημαίνοντας ότι η κίνηση του νεαρού αποτελεί ένδειξη ρατσισμού προς τους απανταχού μουσουλμάνους, αν και οι ισλαμιστές δεν αποτελούν κάποια φυλή, αλλά θρησκευτική κοινότητα…

Ψιλά τα γράμματα για τους γαλουχημένους στην καταγγελία ρατσιστικών συμβάντων εναντίον τους οπαδούς του προφήτη που δεν ενοχλούνται όταν οι ομόθρησκοί τους σουβλίζουν Χριστιανούς και αλλόθρησκους.

Μάλιστα, ο επικεφαλής της αστυνομίας στο Leeds, κάποιος Mabs Hussain (!), δήλωσε σχετικά με την υπόθεση «θρησκευτικού μίσους»: «Έχουμε επίγνωση από τα έντονα αισθήματα δυσαρέσκειας και ενόχλησης μεγάλου αριθμού ανθρώπων που δημιουργήθηκαν από το συγκεκριμένο βίντεο. Θα ζητήσουμε ξανά από αυτούς τους ανθρώπους να επιτρέψουν την συνέχιση των ερευνών και υπευνθυμίζουμε σε όλα τα μέλη της κοινότητάς μας ότι θα τηρήσουμε σκληρή στάση για όσους δρουν εκτός των ορίων του νόμου».

Ο 19χρονος συληφθείς τελικά αφέθηκε ελεύθερος, με την έρευνα των αστυνομικών αρχών της πόλης να συνεχίζεται...
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Τι θα ψηφίσετε στις προσεχείς εθνικές εκλογές;;;:
Σαν Σήμερα (6 Ιανουαρίου)
  • 1449: Στέφεται αυτοκράτορας στον Μυστρά ο Κωνσταντίνος ΙΑ΄ Παλαιολόγος.
  • 1695: Σφαγή από τους Τούρκους του ιερομονάχου της Κωνσταντινουπόλεως νεομάρτυρος Ρωμανού από την Σπάρτη Λακωνίας.
  • 1821: Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης αποβιβάζεται στην Καρδαμύλη της Μάνης.
  • 1822: Οι Τούρκοι απαγχονίζουν Χιώτες δημογέροντες στην Κωνσταντινούπολη.
  • 1823: Οι Ελληνικές δυνάμεις νικούν στην Ακράτα Αχαΐας τους Τούρκους.
  • 1827: Ο Κιουταχής κανονιοβολεί τους εγκλεισμένους στην Ακρόπολη των Αθηνών.
  • 1828: Φθάνει στο Ναύπλιο ο Ι. Καποδίστριας ως πρώτος Κυβερνήτης της Ελλάδος.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved