Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων
Τελευταία Νέα

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ...

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015, 23:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ... ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΟΙ ΨΟΦΟΔΕΞΙΟΙ...

Απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα της παράνομης μετανάστευσης δίνει η Νέα Δημοκρατία.

«Πράγματι, διαβάσαμε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τους παράνομους μετανάστες», αναφέρει η Νέα Δημοκρατία και τονίζει:

«• Στο Λονδίνο ο κ. Σταθάκης, παρουσιάζοντας το πρόγραμμα – φιάσκο του ΣΥΡΙΖΑ σε επενδυτικά κεφάλαια, υποσχέθηκε ότι προτεραιότητα στις «μεταρρυθμίσεις» τους είναι η «προσφορά Ελληνικής υπηκοότητας σε χιλιάδες μετανάστες» (σελ 18)

• Στην πολιτική απόφαση του ιδρυτικού συνεδρίου του για το κρίσιμο αυτό θέμα, στην παράγραφο 13.23 ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ανάμεσα στα άλλα: “Απαιτούνται παραχώρηση ταξιδιωτικών εγγράφων… μια νέα διαδικασία νομιμοποίησης για τους μετανάστες «χωρίς χαρτιά» και μια νέα διαδικασία πολιτογράφησης για όσους ζουν και εργάζονται επί χρόνια στην Ελλάδα”.

• Στη διακήρυξη για τις ευρωεκλογές 2014, ο ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει ευθέως ότι θα καταργήσει τις πολιτικές αποτροπής της παράνομης μετανάστευσης, τη συνθήκη ΣΕΝΓΚΕΝ, τη FRONTEX, τους χώρους κράτησης μεταναστών, «υποστηρίζοντας πολιτικές ένταξης των μεταναστών στις ευρωπαϊκές κοινωνίες».

«Οι πάντες γνωρίζουν ποιος δημιούργησε τις Υπατίες, ποιος προσκαλεί κάθε παράνομο μετανάστη στην Ελλάδα, ποιος ζητά να κλείσουν τα κέντρα φιλοξενίας μεταναστών, και ποιος είναι αυτός που τελικά εκμεταλλεύεται το δράμα των μεταναστών», υπογραμμίζει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Τι θα ψηφίσετε στις προσεχείς εθνικές εκλογές;;;:
Σαν Σήμερα (13 Ιανουαρίου)
  • 1801: Έπαρση της σημαίας της "Ανεξαρτήτου Επτανήσου Πολιτείας" στην Κέρκυρα.
  • 1942: Μάχη των Αστερουσίων στην επαρχία Μεσαράς Ηρακλείου.
  • 1955: Πολεμικό υλικό μεταφέρεται από την ελεύθερη Ελλάδα στην Πάφο για την έναρξη του αγώνα της ΕΟΚΑ.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved