Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων
Τελευταία Νέα

Έγιναν Κομπάρσοι των πολιτικών οι Μητροπολίτες της Ελλαδικής Εκκλησίας;

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Σάββατo 3 Ιανουαρίου 2015, 23:00
Κατηγορία: Χριστιανισμός
Ως γνωστόν, για να φτιαχτεί μια θεατρική παράσταση, μια κινηματογραφική ταινία, ακόμα κι ένα θέατρο σκιών, χρειάζονται ηθοποιοί, σκηνοθέτες, σεναριογράφοι, παραγωγοί, τεχνικοί και άλλοι. Απαραίτητη όμως είναι και μια άλλη κατηγορία, που συχνά υποτιμάται, παρότι χωρίς αυτήν δεν μπορούσαν να εμφανίζονται καλύτερα οι διάφοροι πρωταγωνιστές, για να τους…θαυμάζουμε. Ποιοι είναι αυτοί; Οι κομπάρσοι, που πάντα βρίσκονται σε δεύτερο, τρίτο ή τελευταίο πλάνο, αλλά πάντως υπάρχουν!

Του Δημήτρη Σωτηρόπουλου

Έτσι λοιπόν και στη χώρα μας, αφότου εισήλθαμε και επισήμως σε προεκλογική περίοδο, οι ηθοποιοί (πολιτικοί) μαζί με τους σκηνοθέτες (εγχώρια και ξένα συμφέροντα), τους σεναριογράφους (Μ.Μ.Ε) και τεχνικούς (τράπεζες) έπιασαν δουλειά: Στόχος τους, να παρουσιάσουν νέες…υπερπαραγωγές εξαπάτησης του λαού και υφαρπαγής της ψήφου του, μέχρι τις 25 Γενάρη.

Και οι κομπάρσοι; Λείπουν από αυτό το νέο…θέατρο που ετοιμάζεται; Μα φυσικά όχι! Είναι στις θέσεις τους και έτοιμοι, πρόθυμοι να εμφανιστούν δίπλα στους μεγάλους «σταρ», δηλαδή τους αρχηγούς κομμάτων, βουλευτές και υποψηφίους, με τους οποίους θα φωτογραφηθούν, θα χαμογελάσουν και γενικά θα παριστάνουν τις…γλάστρες, το απαραίτητο «ντεκόρ» που θα ωραιοποιήσει τους πολιτικούς απατεώνες στα μάτια της κοινής γνώμης!

Δυστυχώς, οι κομπάρσοι αυτοί φαίνεται να είναι οι Μητροπολίτες της Ελλαδικής Εκκλησίας! Τα παραδείγματα, ανεξάντλητα:



- Είδαμε προ ημερών τον απερχόμενο Πρωθυπουργό, «καλό Χριστιανό» ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ, να πηγαίνει μετά βαΐων και κλάδων στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και την φιλανθρωπική Μ.Κ.Ο «Αποστολή», προκειμένου (τάχα) να τον συγχαρεί για το φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας, να δείξει την στήριξή του κλπ. Από την άλλη, ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας μας τον ευχαρίστησε «για τα όσα καλά έκανε στην Εκκλησία», εννοώντας προφανώς τις ΟΡΔΕΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΩΝ που συρρέουν στην Αρχιεπισκοπή καθημερινά εξαιτίας της «θεσπέσιας» πολιτικής της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Ή μήπως όχι;



- Είδαμε, επίσης, τον εν δυνάμει Πρωθυπουργό, δεδηλωμένο ΑΘΕΟ και χριστιανομάχο, να πηγαίνει κι εκείνος στην ίδια Μ.Κ.Ο (μάλλον τους…στέρεψαν τα «σενάρια», όχι όμως οι ηθοποιοί!) και μέσω ενός καταιγισμού ευχολογίων να τονίζει πόσο εκτιμά την Εκκλησία (ως φορέα), τον Αρχιεπίσκοπο (ως φορέα) και την Ορθοδοξία (ως φορέα). Από την άλλη, ο κ. Ιερώνυμος τον ευχαρίστησε που τον εκτιμά ως μια ακόμα…φιλανθρωπική οργάνωση, συμφωνώντας προφανώς πως ο ρόλος της Εκκλησίας αρχίζει και τελειώνει στο πιάτο φαγητό.



- Είδαμε, ακόμα, έτερο βουλευτή της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, παραδοσιακό Δωδεκαθεϊστή-Παγανιστή και πολέμιο-υβριστή της Ορθοδοξίας που τώρα παριστάνει τον καλό Χριστιανό για ψηφαλάκια, να κατηγορεί ετέρα Περιφερειάρχη αντιπάλου κόμματος επειδή «δεν πήγε στην Εκκλησία στην επίσημη πρωτοχρονιάτικη Δοξολογία». Ουαί τοις Φαρισαίοις! Μα καλά, δεν γνωρίζει ο εν λόγω χριστέμπορας-πατριδέμπορας πως αυτή είναι μια σύνηθης πρακτική των αθέων και αντιχρίστων; Δεν έμαθε από τον συνάδελφό του υπουργό Παιδείας, που «δεν ειδοποιήθηκε» να πάει στην αντίστοιχη Δοξολογία της 28ης Οκτωβρίου;



- Είδαμε, τέλος, τον στενότερο συνεργάτη του απερχομένου Πρωθυπουργού, που έγινε γνωστός στο Πανελλήνιο μέσω «κρυφής κάμερας» σε βίντεο, να φτιάχνει «νέο» κόμμα πατριδοκαπηλίας και χριστιανοκαπηλείας, επικαλούμενος θρασύτατα «αγιορείτικη ευλογία» και «συμμετοχή ανθρώπων της Εκκλησίας» σε αυτό, προκειμένου έτσι να «μαντρώσει» αφελείς Πιστούς και να τους πάει μετά ως πρόβατα επί σφαγήν στον κολλητό του στη ΝΔ. Και βέβαια, δεν φταίει μόνο αυτός για όσα λέει και κάνει, αλλά κυρίως όσοι, Κληρικοί και λαϊκοί, συναγελάζονται μαζί του, φανερώς και υπογείως.

Τι συμπεραίνουμε απ” όλα τα παραπάνω; Πως η Διοικούσα Εκκλησία, επέλεξε για μια ακόμα φορά την παρουσία της ΩΣ ΚΟΜΠΑΡΣΟΥ δίπλα σε πολιτικούς που απλώς την καπηλεύονται ενόψει Εκλογών! Μα καλά, δεν γνωρίζουν τα όσα ξεκάθαρα είπε ο Κύριος για κάτι τέτοιες περιπτώσεις; Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσὶ μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν καὶ στραφέντες ρήξωσιν ὑμᾶς.

Εκείνοι, όχι απλά δίδουν τα Άγια στα ΣΚΥΛΙΑ, όχι απλά αφήνουν στα ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ τα μαργαριτάρια της Πίστεώς μας , αλλά ποζάρουν περιχαρείς γι” αυτές τους τις πράξεις!!! Δεν αντιλαμβάνονται ότι με αυτή τη στάση τους αφενός ΘΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΟΥΝ τα Ιερά και τα Όσια της Εκκλησίας μας και αφετέρου, ΟΙ ΙΔΙΟΙ που τώρα φωτογραφίζονται μαζί τους, όταν δεν θα τους έχουν ανάγκη για ψήφους ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ;;;

Δεν ξέρουν ότι όπως οι πολιτικές καρέκλες, έτσι και οι επισκοπικοί θρόνοι, δεν είναι μόνιμοι;

Δεν έτυχε ποτέ ν” ακούσουν το Ἔστι δίκης ὀφθαλμός ὃς τά πανθ” ὁρᾶ;

Ανθρώπους δεν φοβούνται, Θεόν όμως...;
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Τι θα ψηφίσετε στις προσεχείς εθνικές εκλογές;;;:
Σαν Σήμερα (12 Ιανουαρίου)
  • 1822: Επίθεση του Βάσου Μαυροβουνιώτη κατά των Τούρκων.
  • 1827: Έκρηξη τουρκικής βόμβας προκαλεί την πτώση της στέγης του Ερεχθείου.
  • 1943: Τμήματα Ελλήνων ανταρτών εξουδετερώνουν την ιταλική φρουρά στην Καλαμπάκα.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved