Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες παρενοχλούν και κακοποιούν «άπιστες» γυναίκες στην «καρδιά» της Ευρώπης (βίντεο)

Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες παρενοχλούν και κακοποιούν «άπιστες» γυναίκες στην «καρδιά» της Ευρώπης (βίντεο)

Είναι μάλλον δύσκολο για τους άνδρες να κατανοήσουν το βαθμό της βίας, της σεξουαλικής κακοποίησης, της επίθεσης και του μίσους που καθημερινά βιώνουν οι γυναίκες σε ολόκληρη την Ευρώπη, δεδομένου ότι οι άνδρες σπανίως αποτελούν στόχο τέτοιου είδους εγκλημάτων.

Στο πρώτο βίντεο η φοιτήτρια της Ακαδημίας Κινηματογράφου των Βρυξελλών Sofie Peeter θέλησε να δείξει το τι υφίσταται μια γυναίκα απλά και μόνο όταν περπατάει μέσα στην τάξη ή όταν πηγαίνει στα μαγαζιά ή όταν επιστρέφει πεζή στο σπίτι της.

Ακόμη και στις Βρυξέλλες, οι οποίες θεωρούνται η πρωτεύουσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ως εκ τούτου η ασφάλεια είναι πολύ υψηλότερη σε σχέση με άλλες πόλεις, οι γυναίκες δεν είναι ασφαλείς.

Το δεύτερο βίντεο καταγράφει το τι συμβαίνει στην Ολλανδία σε καθημερινή βάση. Αλλά δεν αφορά μόνο την Ολλανδία. Αποτελεί ένα σαφές παράδειγμα του τι ακριβώς συμβαίνει σε όλες τις ευρωπαϊκές πόλεις, στις οποίες οι ορδές των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών υπερέχουν της ευρύτερης κοινωνίας και δυστυχώς της ασφάλειας των γυναικών και των παιδιών.

Τέτοιου είδους σκηνές ήταν πολύ σπάνιες πριν από είκοσι χρόνια, όταν ακόμα δεν είχε ξεσπάσει η ισλαμιστική λαίλαπα. Αλλά σήμερα οι γυναίκες δεν είναι πουθενά ασφαλείς.

Όλα αυτά οφείλονται στη μαζική μετανάστευση ανδρών που εξαιτίας του θρησκευτικού τους υπόβαθρου, του Ισλάμ δηλαδή, μισούν τις γυναίκες και τις θεωρούν περιουσία τους.

Αν επισκεφθείτε μεγάλες πόλεις στην Ισπανία, τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία θα δείτε παρόμοια περιστατικά να λαμβάνουν χώρα ακριβώς μπροστά στα μάτια σας. Και πάντα οι δράστες των πράξεων αυτών είναι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες.

Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved