Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
Δήλωση που σοκάρει! Η πολιτική του Ομπάμα θα μας σκοτώσει όλους!

Δήλωση που σοκάρει! Η πολιτική του Ομπάμα θα μας σκοτώσει όλους!

Στην πολιτική του Αμερικανού προέδρου αναφέρθηκε ο επιδημιολόγος Michael Savage, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι το de facto άνοιγμα των νότιων συνόρων της χώρας θα έχει καταστροφικές συνέπειες για τις ΗΠΑ.

«Δεν πρόκειται για έναν εμφύλιο όπως τον αντιλαμβάνεται ο κόσμος. Πρόκειται για ένα σχέδιο που καταρτίστηκε το 1966 και που σήμερα εφαρμόζεται, το οποίο στοχεύει στην κατάρρευση της αμερικανικής οικονομίας, μέσω της υπερφόρτωσης του συστήματος κοινωνικής πρόνοιας», δήλωσε ο Savage, ενώ πρόσθεσε ότι η κατασκοπεία της NSA και το αστυνομοκρατούμενο κράτος είναι επίσης μέρος του ίδιου σχεδίου. «Μετά το χάος που το ίδιο έχει δημιουργήσει, το κράτος θα εμφανιστεί ως σωτήρας. Αυτός είναι ο τελικός σκοπός», συμπλήρωσε εννοώντας την εγκαθίδρυση ενός απολυταρχικού καθεστώτος.

«Δεν χρειάζεται να ξεκινήσεις έναν εμφύλιο πόλεμο με ένα πυροβόλο όπλο», εξήγησε ο Savage. «Θα είναι πολύ πιο αποτελεσματικός, αν μπορέσεις να το κάνεις μέσω της πλύσης εγκεφάλου, αν έχεις υπό τον έλεγχό σου τον Τύπο και τα ΜΜΕ», συνέχισε, στηλιτεύοντας τη στάση των αμερικανικών ΜΜΕ, τα οποία κατηγόρησε ότι προπαγανδίζουν τις θέσεις της αμερικανικής κυβέρνησης.
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved