Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
Ο ...σουηδός "φίλος" του Πικέ με το μέρος των Αλβανών... Πέσαμε από τα σύννεφα...

Ο ...σουηδός "φίλος" του Πικέ με το μέρος των Αλβανών... Πέσαμε από τα σύννεφα...

Ήταν δυνατόν να μην μιλήσει αυτός; Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς τοποθετήθηκε… και αυτός για το θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες μέρες με την Σερβία και την Αλβανία.

Ή τουλάχιστον έτσι υποστηρίζει αλβανική ιστοσελίδα, σύμφωνα με την οποία ο Σουηδός σούπερ σταρ έχει ξεστομίσει ατάκα που αξίζει να μπει στο top-10 με τις καλύτερες που έχει κάνει.

Ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, του οποίου ο πατέρας είναι από τη Βοσνία και η μητέρα από την Κροατία, τάχθηκε φανερά ενάντια στην Σερβία, τονίζοντας: «Αν το Κόσοβο είναι στην Σερβία, η μητέρα μου είναι… παρθένα»!

Πάντως, για τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα θα πρέπει να είμαστε κάπως επιφυλακτικοί καθώς υποστηρίζει με κάθε τρόπο την ιδέα της «Μεγάλης Αλβανίας».
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved