Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
Σφαγές, βιασμοί, εκτελέσεις, σταυρώσεις, παιδοφιλία, κτηνοβασία: Είναι το Ισλάμ θρησκεία της αγάπης;;;

Σφαγές, βιασμοί, εκτελέσεις, σταυρώσεις, παιδοφιλία, κτηνοβασία: Είναι το Ισλάμ θρησκεία της αγάπης;;;

Μπορεί η φιλελεύθερη και προοδευτική Δύση να επιμένει πεισματικά, στα πλαίσια της λογικής του «πολιτικά ορθού λόγου», ότι οι τζιχαντιστές δεν έχουν καμία σχέση με το Ισλάμ, το οποίο αποκαλούν θρησκεία ειρήνης, ανοχής και αγάπης, όμως η πραγματικότητα είναι εκ διαμέτρου αντίθετη. Επί 1.400 και πλέον χρόνια διαπράττονται στο όνομα του Αλλάχ τα μεγαλύτερα εγκλήματα: ομαδικές σφαγές, γενοκτονίες, σταυρώσεις, αποκεφαλισμοί, βιασμοί βρεφών, κτηνοβασίες…

Ενδεικτικά, παρατίθενται 10 σημεία που αποδεικνύουν ότι το Ισλάμ ΔΕΝ έχει καμία σχέση με την αγάπη και την ειρήνη.

1) Τα τελευταία δέκα χρόνια διαπράχθηκαν στο όνομα του Αλλάχ 18.000 φονικές τρομοκρατικές επιθέσεις.

2) Ο Μωάμεθ, ο προφήτης του Ισλάμ, σκότωσε χιλιάδες ανθρώπους επειδή «πρόσβαλαν» ή επέκριναν τη θρησκεία του. Οι μουσουλμάνοι οφείλουν να μιμηθούν το παράδειγμα του Μωάμεθ.

3) Σε πολλά εδάφια του Κορανίου αναφέρεται ότι ο Μωάμεθ «διατάχθηκε από τον Αλλάχ να πολεμάει εναντίον ανδρών, μέχρι αυτοί να αναγνωρίσουν ότι δεν υπάρχει άλλος Θεός από τον Αλλάχ και ότι ο Μωάμεθ είναι ο αγγελιοφόρος του». Τα τελευταία εννέα χρόνια της ζωής του εξαπέλυσε τουλάχιστον 65 πολέμους γι” αυτό το σκοπό. Ο Μωάμεθ κινητοποιούσε τους στρατιώτες τους, τάζοντάς τους ως αντάλλαγμα λάφυρα, σεξ και έναν γεμάτο λαγνεία και απληστία παράδεισο. Αποκεφάλισε ομήρους, υποδούλωσε παιδιά και βίασε γυναίκες που αιχμαλωτίστηκαν στους πολέμους.

4) Μετά το θάνατο του Μωάμεθ, όσοι βρίσκονταν γύρω του, επιδόθηκαν σε έναν ανελέητο «εμφύλιο» πόλεμο. Η αγαπημένη του κόρη, Φάτιμα, απέβαλε το εγγόνι του, όταν ο δεύτερος Χαλίφης Ουμάρ Α” της έσπασε τα πλευρά. Ο σύζυγός της Αλί, τέταρτος χαλίφης, πολέμησε εναντίον της Αΐσα, της αγαπημένης συζύγου του Μωάμεθ. Τρεις από τους τέσσερις πρώτους χαλίφηδες δολοφονήθηκαν.

Μέσα σε 50 μόλις χρόνια από το θάνατο του Μωάμεθ, ακόμη και η Κάαμπα ερειπώθηκε εξαιτίας του εμφυλίου πολέμου μεταξύ των ακολούθων του.

5) Ο Μωάμεθ υποχρέωσε τους μουσουλμάνους να πολεμούν τους αλλόθρησκους και να τους εξισλαμίζουν. Τις πρώτες δεκαετίες μετά το θάνατό του, οι σύντροφοί του κατέκτησαν εδάφη που ανήκαν σε Χριστιανούς, Ινδουιστές, Εβραίους και Βουδιστές. Μόλις 25 χρόνια μετά το θάνατό του, οι μουσουλμανικές στρατιές είχαν καταλάβει εδάφη και πληθυσμούς σε περισσότερες από 28 σύγχρονες χώρες εκτός της Σαουδικής Αραβίας.

6) Έκτοτε και επί 1.400 χρόνια οι μουσουλμάνοι συνεχίζουν τη τζιχάντ, σκοτώνοντας αλλόθρησκους. Από τότε δεν έχει περάσει ούτε μέρα που οι μουσουλμάνοι να μην εκτέλεσαν ή να μην έσφαξαν κάποιον στο όνομα του Αλλάχ. Καμία άλλη θρησκεία δεν έχει διεξάγει έναν τέτοιο πόλεμο.

7) Το Ισλάμ είναι η μόνη θρησκεία που απειλεί με θάνατο όποιον πιστό του αποστατήσει.

8) Το Ισλάμ διδάσκει ότι οι μη μουσουλμάνοι είναι υπάνθρωποι. Ο Μωάμεθ είπε ότι οι μουσουλμάνοι που έχουν διαπράξει φόνο μπορούν να καταδικαστούν σε θάνατο. Αλλά ένας μουσουλμάνος δεν μπορεί να καταδικαστεί σε θάνατο εάν έχει σκοτώσει αλλόθρησκο.

9) Το Κοράνι ποτέ δεν μιλά για την αγάπη του Αλλάχ για τους μη-μουσουλμάνους, αντιθέτως μιλά για τη σκληρότητά του και το μίσος του εναντίον των αλλόθρησκων περισσότερες από 500 φορές.

10) «Allahu Akbar! Allahu Akbar! Allahu Akbar!»…Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια που ακούστηκαν στο πιλοτήριο της πτήσης 93 που έπεσε πάνω στους Δίδυμους Πύργους…Αυτά είναι τα λόγια που κραυγάζουν οι τζιχαντιστές σφαγείς…
Δημοσκόπηση
:
 
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved