Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
Μπήκαμε στο τελικό σχέδιο της ΝΤΠ;

Μπήκαμε στο τελικό σχέδιο της ΝΤΠ;

H Carolyn Hamlett αποτελεί πρώην μέλος του Τάγματος των Ιλλουμινάτι.

Η Hamlett παρέχει επιπλέον αποδείξεις ότι η ανθρωπότητα έχει πέσει θύμα μίας πολύχρονης σατανικής συνωμοσίαςη οποία βρίσκεται πλέον στα τελικά της στάδια, κάτι που θα προσπαθήσουμε να δείξουμε μέσω νέας έρευνάς μας από το pentapostagma.gr.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ

"Το Σχέδιο" έχει διττή υπόσταση. Η πραγματιστική φύση του Σχεδίου είναι η ακολουθία του πλάνου κατά γράμμα με στόχο την έλευση της Νέας Τάξης Πραγμάτων, η οποία πραγματοποιείται από τους παγκοσμιοποιητές.

Ο σκοπός του Σχεδίου είναι να οδηγηθούν οι μάζες σε τέτοιο σημείο ώστε να ασπαστούν τον Αντίχριστο...

Η Hamlett αναφέρει ότι: ‘Γνωρίζω τα πάντα σχετικά με το ΣΧΕΔΙΟ από τότε που ήμουν μικρό παιδί και έχω παρακολουθήσει την υλοποίηση του ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που μου είχε εκμυστηρευθεί’.

‘Όταν ήμουν μικρή, μου είχαν πει ότι ένα μέλος της οργάνωσής μας (ένας άντρας) θα επιλεγεί ώστε να εξωτερικεύσει στην παγκόσμια πολιτική σκηνή τους εσωτερικούς μας όρους υπό την πρόφαση της ασφάλειας και της παγκόσμιας σταθερότητας’.

Το Σχέδιο, έτσι, βρέθηκε από εκείνη κιόλας τη στιγμή στα τελικά του στάδια καθώς απομακρυνόταν από τα παρασκήνια δημιουργώντας προφανείς εξωτερικεύσεις που επηρεάζουν ολόκληρη την ανθρωπότητα, δίχως δυστυχώς η ανθρωπότητα να μπορεί να αντιληφθεί τι ακριβώς διακυβέβευται...

‘Οι εσωτερικοί μας όροι επιλέχθηκαν να παρουσιαστούν με τέτοιο τρόπο ώστε οι «μάζες» να τους υιοθετούν άμεσα στη καθημερινή τους επικοινωνία και γλώσσα, ώστε να επέρχεται η απευαισθητοποίηση των μηνυμάτων και των εσωτερικών (σ.σ. pentapostagma.gr και αποκρυφιστικών) νοημάτων’.

Ο George Bush ο πρεσβύτερος αποτέλεσε λοιπόν τον επίλεκτο των Ιλλουμινάτι, o οποίος την 11η Σεπτεμβρίου του 1990 έδωσε τον περίφημο λόγο του σχετικά με την «Κατευθυνόμενοι προς Μία Νέα Παγκόσμια Τάξη». ("Toward a New World Order speech").

Την 11η Σεπτεμβρίου του 1990 στις 9:09 π.μ ο George Ηerbert Walker Βush σημείωσε ότι ο πόλεμος στον Περσικό Κόλπο αποτελεί μία ευκαιρία για να αναδυθεί μία ’Νέα Παγκόσμια Τάξη’.

Σύμφωνα με την Hamlett, ο Bush συνέχισε να χρησιμοποιεί εσωτερικούς όρους του τάγματος σε αρκετές ακόμη ομιλίες του. ‘’Παγκόσμια’’ ήταν μία από αυτές τις λέξεις η οποία αντικαταστάθηκε με τη λέξη ‘’κόσμος’’. Μιλούσε συχνά για μία ‘νέα (παγκόσμια) τάξη πραγμάτων’.

Ο Bush σε ομιλία του στο Κογκρέσσο στις 6 Μαρτίου του 1991, έπειτα από τον πόλεμο στον Περσικό Κόλπο, ανέφερε το εξής χαρακτηριστικό για το ρόλο των Η.Π.Α στην οικοδόμηση και ισχυροποίηση της Νέας Τάξης Πραγμάτων:

‘Όμως, δεν μπορούμε να ηγηθούμε ενός νέου κόσμου στο εξωτερικό, εάν η αμυντική και διπλωματική πολιτική της χώρας παραμείνει η ίδια....Ήρθε η ώρα να αποφύγουμε παρωχημένες και πεπαλαιωμένες αντιλήψεις και να κάνουμε ότι είναι απαραίτητο για να καταστήσουμε το έθνος ικανό να επιτελέσει τον ηγετικό ρόλο που απαιτείται από αυτό’...

Ο Bush ανέφερε συχνά για την έλευση «χιλιάδων σημείων φωτός»... Έτεροι όροι που είχαν μαζική χρήση, και οι οποίοι είναι εσωτερικοί όροι των Illuminati, είναι οι ‘μάζες’ και η ‘εφαρμογή’ (που παραπέμπει στην εφαρμογή του Σχεδίου της Νέας Τάξης Πραγμάτων)...

11 χρόνια αργότερα από την ομιλία της 11ης Σεπτεμβρίου του 1990, στις 11 Σεπτεμβρίου του 2001, οι Ιλλουμινάτι δημιουργούν την «τρομοκρατική» επίθεση στην Αμερική, η οποία επαυξάνει τις δυνατότητες και την ευχέρεια της οργάνωσης για να πιέσουν για την πραγματοποίηση των τελικών φάσεων της υλοποίησης της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ και παρακολουθήστε την ακολουθία τους. Επίσης, κρατήστε στο πίσω μέρος του μυαλού σας πόσες φορές χρησιμοποιούνται οι αριθμοί 1,9 και 11 καθώς και η ημερομηνία 11η Σεπτεμβρίου. Οι αριθμοί 9 και 11 είναι οι αγαπημένοι αριθμοί της οργάνωσης, και η ημερομηνία 11η Σεπτεμβρίου αποτελεί μία πολύ σημαντική ημερομηνία για την οργάνωση (σ.σ. ας έχουμε και στο μυαλό μας την 9-9-2012 του ρολογιού των Illuminati…)
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved