Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων
Τελευταία Νέα
ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ, Ο ΜΙΚΡΟΣ ΟΜΠΑΜΑ: ΠΡΩΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ Η ΣΥΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΑΡ ΟΠΩΣ ΠΡΩΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ Η ΡΩΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ

ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ, Ο ΜΙΚΡΟΣ ΟΜΠΑΜΑ: ΠΡΩΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ Η ΣΥΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΑΡ ΟΠΩΣ ΠΡΩΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ Η ΡΩΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ

Ανένταχτος Πατριώτης
Αναρτήθηκε από: Ανένταχτος Πατριώτης
Ημηρομηνία ανάρτησης: Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014, 18:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου, δήλωσε ότι οι τρείς εχθροί της Τουρκίας είναι:

Το “καθεστώς” της Συρίας, το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK) και το Ισλαμικό Kράτος. Oι δηλώσεις του έγιναν κατά τη διάρκεια σύσκεψης για την κρίση στο Κομπάνι. ( Anadolu news agency)

Καμιά προστασία στο Κομπάνι όσο δε λύνεται η συριακή κρίση, τόνισε ο Νταβούτογλου, επιμένοντας στον εκβιασμό για ανατροπή του αντι-ισλαμιστή Προέδρου Άσσαντ.

Εξάλλου, η Τουρκική κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι “στο Κομπάνι δεν υπάρχουν πολίτες παρά μόνο το συριακό παρακλάδι του τρομοκρατικού PKK και οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους που τώρα ελέγχουν κάποια μέρη της πόλης” (Trends news agency 28/10).

To ίδιο ειδησεογραφικό αναφέρει ότι το νυν “Ισλαμικό Κράτος” (IS), τέως “ISIS” που ιδρύθηκε στο Ιράκ και ήταν ενεργό από το 2006, αποτελούνταν από 11 εξτρεμιστικές ομάδες που είχαν στενούς δεσμούς με την Αλ Κάιντα. Όταν εισέβαλε μαζικά στη Συρία το 2013 για να υποστηρίξει τους ενόπλους η οργάνωση αυτονομήθηκε και δεν ορκίσθηκε πίστη στην Αλ Κάιντα. Σήμερα έχει κηρύξει τον “Ιερό Πόλεμο” (Τζιχάντ) όχι μόνο κατά της Συρίας και του Ιράκ αλλά και σε όλη τη γη όπου υπάρχουν οι μουτζαχεντίν.

Ο “μικρός Ομπάμα”, κατονομάζει πρώτον εχθρό της Τουρκίας τη Συρία του Μπασάρ , όπως ο Ομπάμα είχε παρόμοια κατανομάσει ως εχθρό των ΗΠΑ , πριν από το Ισλαμικό Κράτος και τον Έμπολα, τη Ρωσία (του Πούτιν)!
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved