Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ και οι διεφθαρμένοι πολιτικοί παραδίδουν τον ορυκτο πλούτο στον Ρότσιλντ!

Ανένταχτος Πατριώτης
Αναρτήθηκε από: Ανένταχτος Πατριώτης
Ημηρομηνία ανάρτησης: Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014, 13:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
«φωνάζει ο κλέφτης για να φύγει ο νοικοκύρης» λέει η παροιμία και έτσι φωνάζουν «μαζί τα φάγαμε» οι διεφθαρμένοι πολιτικοί στο λαό που δεινοπαθεί!

Η εταιρεία S&B Βιομηχανικά Ορυκτά Α.Ε. μέλος του Ομίλου S&B αφού απέκτησε εθνικό ορυκτό πλούτο για ένα κομμάτι ψωμί, όχι γιατί είχε τις καλές διασυνδέσεις ως μέλος της εταιρείας της «εξαδέλφης» Παπακωνσταντίνου, της γνωστή που διέγραψαν από την λίστα Λαγκαρντ, αλλά γιατί έκανε την καλύτερη προσφορά (εδώ γελάνε)

Οπως σε κάθε ξεπουλημενη ιδιωτικοποίηση, έβγαλαν την εταιρία στο Λουξεμβούργο για να τα φάνε μόνοι τους τον πλούτο που ανήκει δικαιωματικά στο Εθνος των Ελληνων

Αυτά το καλά παιδιά κατά τα πρότυπα της Hellas Gord που αγόρασε τις Σκουρίες 10εκ και τις πούλησε 180εκ, έκανε σεφτέ δίνοντας για 793εκ την S&B στον ελεγχο του γαλλικού μεταλλευτικού κολοσσού IMERYS

Χθες, η IMERYS ανακοίνωσε ότι αποκτά τον έλεγχο των κύριων δραστηριοτήτων του ελληνικού βιομηχανικού ομίλου, μέτοχοι του οποίου είναι η οικογένεια Κυριακόπουλου (61%) και το επενδυτικό fund Rhone Capital (39%).

Ποια είναι η IMERYS κύριοι διεφθαρμένοι πατριδέμπορες Πολιτικοί ;;Imerys was founded by the Rothschild family!

H Imery είναι της οικογένειας Rothchild πατριωτές των Βρυξελλών!

Ειδικά Δικαστήρια έρχονται.
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Σαν Σήμερα (20 Νοεμβρίου)
  • 1821: Πρώτη Εθνική Συνέλευση, αρχικά στο Άργος και εν συνεχεία στην Επίδαυρο.
  • 1912: Συνάπτεται 15ήμερη ανακωχή μεταξύ Τουρκίας και Βουλγαρίας, η οποία εκπροσωπούσε και τις κυβερνήσεις Σερβίας και Μαυροβουνίου.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved