Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Καρατζαφέρης: Το χρονικό των προαναγγελθέντων εξελίξεων

Ανένταχτος Πατριώτης
Αναρτήθηκε από: Ανένταχτος Πατριώτης
Ημηρομηνία ανάρτησης: Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014, 11:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Είναι δόγμα για εμένα ότι τα γραπτά μένουν και πάντοτε επιβεβαιώνουν την σκληρή αλήθεια που καλείσαι όχι μόνο να αντιμετωπίσεις προσωπικά αλλά και να την επικοινωνήσεις με τους συμπολίτες σου.

Θα μπορούσα και τώρα να γράψω πολλά ,αλλά απλά παραθέτω όλα όσα εγραφα το χρονικό διάστημα που οι υπόλοιποι σιωπούσαν. Μάλλον κάτι ...γνώριζα ...Τα συμπεράσματα δικά σας.

Ενώπιον δικαστικής διερεύνησης 17-8-2014

Γράφει η Θάλεια Χούντα

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΗΜΕΡΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕAN ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ - ΚΩΛΟΤΟΥΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΕΦΙΚΤΟ.

ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΩΦΕΛΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ - ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΝΙΑ- ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΟΥ . ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΣΟΦΟΣ ΑΛΛΑ .ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ...ΤΟ ΙΔΙΟ.ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ....

dialogoi.gr

ΛΑΟΣ: Δελτίο Τύπου ....απολογίας 17-11-2013

Γράφει η Θάλεια Χούντα

Έλαβα εχτές στο προσωπικό μου email -γιατί άραγε - και δεν είναι η πρώτη φορά , ένα δελτίο τύπου - απολογίας αναφορικά με το Ιδρυμα "ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ" και τον έλεγχο του ΣΔΟΕ για τις κρατικές επιδοτήσεις του ιδρύματος.

Η απάντησή μου ...επί του πιεστηρίου, αφού έχω την αποκλειστικότητα όσον αφορά τις νομικές και ελεγκτικές κινήσεις τόσο του ίδιου του Γ.Καρατζαφέρη , όσο και του ....περίγυρου του.

dialogoi.gr

Εισαγγελέας Αρείου Πάγου: προσωπικές άριστες εντυπώσεις 17-11-2013

Γράφει η Θάλεια Χούντα

Ήδη, πολλά δημοσιεύματα έχουν κάνει αναφορά στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κα Ευτέρπη Κουτζαμάνη και έχουν αποτυπώσει την θετική πορεία των πραγμάτων. Θα ήθελα, να παρουσιάσω και την δική μου εντύπωση από την συνάντησή μας, η οποία ήταν άκρως ευχάριστη.

Πριν από ένα μήνα περίπου είχα δημοσιεύσει άρθρο σχετικά με την απορία που δημιουργήθηκε, κατόπιν συμπεριφορών που έγινα αποδέκτης, αναφορικά με το αν υφίσταται «ιδιότυπο καθεστώς προστασίας» κάποιων ¨επωνύμων¨ και πολιτικών προσώπων. Είχα συναντηθεί μαζί της, λίγες ημέρες πριν την επιλογή της για την θέση που κατέχει σήμερα, είχαμε συζητήσει το θέμα και μου είχε αναφέρει, ότι θα ερευνήσει την υπόθεση.

Προ ολίγων ημερών επισκέφθηκα και πάλι τον Άρειο Πάγο, προκειμένου να ενημερωθώ για την πορεία της υποθέσεως, όπως και έγινε από το αρμόδιο τμήμα. Συναντήθηκα με το ιδιαίτερο γραφείο της, όπου όντως υπηρετούν άριστοι υπάλληλοι και εν τέλει και με την ίδια. Η υποδοχή ήταν θερμή και η συζήτηση εξελίχθηκε σε ζεστό και ενδιαφέρον κλίμα, αφού, πλέον της πλήρους και σαφούς ενημέρωσης, είχα την ευκαιρία, να γνωρίσω και τις απόψεις της σε άλλα σημαντικά ζητήματα. Οι ενέργειές της δε μέχρι σήμερα έχουν δώσει τα δείγματα γραφής της πορείας θα ακολουθήσει και οι οποίες τυγχάνουν και της ευρύτερης λαϊκής αποδοχής.

Αποχώρησα με άριστες εντυπώσεις και ειλικρινώς εύχομαι να συνεχίσει με την ίδια θετική δύναμη, γιατί οι καταστάσεις που βιώνουμε, απαιτούν δυναμικούς ανθρώπους και ειδικότερα, δυναμικές γυναίκες.

olympia.gr

Υπάρχει πολιτικό τέλος; 11-10-2012

Γράφει η Θάλεια Χούντα

Η κοινωνική κατάσταση των ημερών μας, απόρροια της οικονομικής, είναι το .. επίτευγμα των πολιτικών κομμάτων και το .. δώρο τους σε όλους εμάς τους πολίτες.

Πολλά έχουν λεχθεί και γραφτεί για προτάσεις, λύσεις και αποφάσεις. Η σχέση αιτίου – αιτιατού και το αμφίδρομο που υπάρχει παντού, μας επιτρέπει να κατονομάσουμε τους πολιτικούς, που με οιονδήποτε τρόπο άσκησαν εξουσία είτε από κυβερνητική θέση είτε από κοινοβουλευτική, σαν τους αποκλειστικά υπαίτιους των δυσκολιών μας.

Τακτικότατα ακούμε τους πολιτικούς να μας «νουθετούν», βλέπουμε τους πολιτικούς να μας «εξηγούν» και «νιώθουμε» τους πολιτικούς στην ίδια την ζωή μας. Υπάρχουν όμως και πολλά για τους πολιτικούς που δεν τα γνωρίζουμε και που όταν τα μαθαίνουμε, δεν παύουν να μας εκπλήσσουν.

Ας κάνουμε μία προσπάθεια να στοιχειοθετήσουμε μερικά πράγματα που αφορούν τα πολιτικά πρόσωπα.

Το ζήτημα της ηλικίας είναι βασικό. Είναι δεδομένη η βιολογική φθορά του χρόνου ΚΑΙ για τους πολιτικούς, εξομοιώνοντάς τους με εμάς τους .. κοινούς θνητούς. Πρέπει απλά κάποιος να τους τονίσει, ότι ¨μεγάλωσες¨ και ό,τι είχες να προσφέρεις το έδωσες. Πρέπει να συνταξιοδοτηθείς, γιατί έχεις την ηλικία του παππού μας!

Ο περίγυρος των συνεργατών του κάθε πολιτικού πρέπει επίσης να είναι έντιμος. Πως μπορεί να έχει ο πολιτικός την απαίτηση από εμάς να τηρούμε τα νόμιμα και π.χ. η ¨πολλαπλής χρήσεως¨ έμπιστή του να έχει υποπέσει σε φορολογικές παραβάσεις ή να κρύβεται από τις Αρχές ή να παριστάνει κάτι που σίγουρα δεν είναι ή ...

Σημαντικό είναι να υπάρχει στον πολιτικό και η αίσθηση της πραγματικότητος και του μέτρου. Δεν μπορεί κάτι που το σύνολο της κοινωνίας το αντιλαμβάνεται ως έχει, αυτός να το βλέπει από τελείως διαφορετική σκοπιά και όπως τον εξυπηρετεί. Πρέπει κάποιος να του πει «γίνεσαι γραφικός, η πολιτική σου εικόνα στα ΜΜΕ πέρασε μαζί με την δεκαετία του ΄80, το σωστό παγκάκι είναι στο Ζάππειο μαζί με τους συνομήλικούς σου» – οι οποίοι με διαφορά από εσένα δούλεψαν.

Αυτά και άλλα πολλά υπάρχουν, που θα έπρεπε οι πολιτικοί να γνωρίζουν, με κορωνίδα ότι η τύχη της χώρας είναι πολύ σοβαρή υπόθεση και αφορά σοβαρούς ανθρώπους. Το ΝΕΟ είναι ήδη εδώ, με ρεαλιστικές λύσεις και απομένει μόνο να το γνωρίσουμε καλύτερα.

olympia.gr

Αντίο ΛΑΟΣ! 18-12-2012

Γράφει η Θάλεια Χούντα

Τον Αύγουστο που μας πέρασε, σε κάποια από τις συζητήσεις που είχα με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, του είχα τονίσει, ότι μέχρι τα Χριστούγεννα το κόμμα θα έπαυε να λειτουργεί. Αυτό υπάρχει και σε έγγραφη επικοινωνία, γιατί ... τα γραπτά μένουν.

Η πορεία του ΛΑΟΣ ήταν ολοφάνερη, σε όσους γνώριζαν πρόσωπα και καταστάσεις. Η μετεκλογική πολιτική ήταν ανύπαρκτη, υπήρχε ένα μπέρδεμα ιδεών, μία προσπάθεια συγκερασμού συνιστωσών, οι οποίες δεν είχαν συνδετικό κρίκο μεταξύ τους και ένα κενό προσώπων, τα οποία θα μπορούσαν να ¨κουβαλήσουν¨ το όχημα.

Από το κόμμα του 2002 έμεινε μία μικρή παρέα, κατάλληλη για πολλά ίσως πράγματα, όχι όμως για πολιτική παράταξη. Το βασικότερο που έλειπε, ήταν η ταυτότητα.

Τόσα χρόνια κανένας δεν έκανε λόγο για τον Μελιγαλά, όταν όμως δημοσίευσα άρθρο μου, θυμήθηκαν την ¨δεξιά¨.

Τόσα χρόνια ήταν άλλη η πολιτική εντός Κοινοβουλίου για το μεταναστευτικό άλλη για τους διαδηλούντες έξωθεν αυτού – στους οποίους και έγινε σχετικός χαρακτηρισμός.

Τόσα χρόνια ήταν άλλη η οικονομική πολιτική, όταν όμως αποφασίστηκε η συμμετοχή στην συγκυβέρνηση και η υπογραφή του μνημονίου άλλαξαν τα πάντα, «το όνειρο της συμμετοχής σε κυβερνητικό σχήμα» πήρε σάρκα και οστά. Για την αποχώρηση από την συγκυβέρνηση και τις δικαιολογίες, ας είναι καλά, αυτός που το σκέφτηκε και σου επισήμανε τον τρόπο χειρισμού.

Τόσα χρόνια χάθηκε η επαφή με τον κόσμο, όταν όμως στο τόνισα και το κατάλαβες, είδαμε «ζωντανά» στον τηλεοπτικό δέκτη έναν συμπαθέστατο καφετζή και ένα ... παγκάκι! Αυτό μάλλον νοείται επιστροφή στον κόσμο.

Τόσα χρόνια όλα φαίνονταν ωραία από τον πέμπτο όροφο, όταν όμως σου τόνισα, ότι η πραγματικότητα αυτή είναι εικονική, πήγες στο ισόγειο με τις ίδιες σκέψεις.

Στο έχω αναφέρει πολλές φορές, αλλάζοντας το όνομα ενός κόμματος και κάνοντας ¨χαριτωμένα λογοπαίγνια¨, δεν θα καταφέρεις τίποτα. Τα πρόσωπα έχουν σημασία και όχι οι ευκαιριακές και ευτελείς ¨πατριωτικές¨ προσπάθειες εκμετάλλευσης. Τα πρόσωπα εν προκειμένω και ειδικότερα το ένα πρόσωπο παραμένει το ίδιο, με το παρελθόν του, τις καλές και τις άσχημες στιγμές του, το οποίο όμως ό,τι είχε να δώσει το έδωσε.

Ο κόσμος άλλαξε από την δεκαετία του '80, τα μέσα ενημέρωσης άλλαξαν από τις κρυφές κάμερες και τις κασέτες, η πολιτική άλλαξε άρδην και το κυριότερο άλλαξε η ζωή μας – και μάλιστα προς το πολύ χειρότερο. Σε αυτό έχεις ευθύνη και εσύ και όλοι το θυμόμαστε.

Στο είχα πει, ότι η Πατρίδα είναι μία και είναι ιερή. Δεν επιτρέπεται να ¨παίζεις¨ με αυτά τα πράγματα. Στο είχα πει, ότι είμαστε απέναντι και θα σε έφτανα στο σήμερα, στο πολιτικό τέλος, το οποίο θέλοντας να το αποφύγεις, κάνεις απεγνωσμένες κινήσεις.Το θεωρώ βέβαιο, ότι τώρα με πιστεύεις. Αντίο ... ΛΑΟΣ!

olympia.gr
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
:
 
Σαν Σήμερα (1 Δεκεμβρίου)
  • 1818: Μύηση του Θεοδώρου Κολοκοτρώνη στη Φιλική Εταιρεία από τον Φιλικό οπλαρχηγό Χρήστο Αναγνωσταρά.
  • 1821: Ο Ηλίας Μαυρομιχάλης, μετά την ανακήρυξή του ως Αρχηγού των όπλων της Αττικής, φθάνει με δύναμη Μανιατών στην Αθήνα. Από τους πληρεξουσίους της Πελοποννήσου εκλέγεται πρόεδρος της τοπικής γερουσίας ο επίσκοπος Βρεσθένης Δημήτριος.
  • 1823: Ο Οδυσσέας Ανδρούτσος πολιορκεί τη Χαλκίδα.
  • 1834: Άφιξη του Βασιλέως Όθωνος στην Αθήνα, νέα πρωτεύουσα του Ελληνικού Κράτους.
  • 1913: Στο Φρούριο Φιρκά των Χανίων υψώνεται η Γαλανόλευκη από τον Βασιλέα Κωνσταντίνο και τον Πρωθυπουργό Ελευθέριο Βενιζέλο.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved