Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων
Τελευταία Νέα
Μια παλιά ταινία με υπονοούμενα και ερευνα για εξωγήινες απαγωγές...

Μια παλιά ταινία με υπονοούμενα και ερευνα για εξωγήινες απαγωγές...

Janus
Αναρτήθηκε από: Janus
Ημηρομηνία ανάρτησης: Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014, 17:00
Για την ταινία «Σκοτεινός Κώδικας» (‘Knowing’), ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ είχε κάνει αναφορά σχετικά με τις περίεργες «συμπτώσεις» μεταξύ κάποιας σκηνής της ταινίας και της καταστροφής της πλατφόρμας πετρελαίου της εταιρείας Deepwater Horizon στον κόλπο του Μεξικού, που έφερε την κολοσσιαία οικολογική καταστροφή στον κόλπο του Μεξικού.

Στην συγκεκριμένη καταστροφολογική ταινία θρίλερ, όπου πρωταγωνιστεί ο Nicolas Cage, ο οποίος υποδύεται έναν καθηγητή αστροφυσικής, που έντρομος ανακαλύπτει ένα παλιό κωδικοποιημένο μήνυμα - γραμμένο από μία αλλόκοτη γυναίκα που είχε εμμονή με την Βίβλο - που προβλέπει με ακρίβεια όλες τις μεγάλες καταστροφές των τελευταίων 50 χρόνων, υπάρχει και η πρόβλεψη (ή προφητεία;) της τελικής ολικής καταστροφής της γης, ή καλύτερα συντέλειας, η οποία θα οφείλεται σε μία τεράστια ηλιακή καταιγίδα που θα κάψει τον πλανήτη.

Πριν όμως από την συντέλεια εμφανίζεται μικρή αποστολή εξωγήινων – οι οποίοι στην ουσία ήταν αυτοί που έδιναν στην γυναίκα τα ‘υπερκόσμια’ μηνύματα – για να πάρουν κοντά τους, σε κάποιον άλλον ‘παραδεισένιο’ πλανήτη, τα παιδιά του Κέητζ και κάποιους άλλους ‘εκλεκτούς’, και έτσι να τους γλυτώσουν από την καταστροφή.

knowing.jpg

PDVD_145.jpg

PDVD_146.jpg

PDVD_147.jpg

PDVD_148.jpg

PDVD_149.jpg

PDVD_151.jpg

PDVD_152.jpg

PDVD_155.jpg

Δείτε εδώ ένα σχετικό βίντεο από την ταινία.

Το θέμα της απαγωγής ανθρώπων από εξωγήινους είναι αρκετά διαδεδομένο στους κύκλους των ουφολογικών ομάδων, όπου άνθρωποι ισχυρίζονται ότι τους έχουν απαγάγει εξωγήινοι, τους έχουν κάνει εξετάσεις, τους έχουν εμφυτεύσει μικροπομπούς για να τους παρακολουθούν ή ακόμα ότι τους έχουνε βιάσει (!) .

images.jpg

Έτσι έχουν καταγραφεί μυστηριώδεις εξαφανίσεις ανθρώπων που ασχολούνται έντονα με το φαινόμενο των UFΟ και ανήκουν σε αιρετικές ομάδες. Η ‘Daily Telegraph’ στις 6/10/75 έγραφε: «Ερευνάται εντατικά η εξαφάνιση, κάτω από αλλόκοτες συνθήκες, 20 ατόμων, από μικρές παραθαλάσσιες κοινότητες του Οregοn, τις δύο τελευταίες εβδομάδες. Από το γραφείο του σερίφη του Νιούπορτ πληροφορηθήκαμε ότι τα 20 άτομα εξαφανίστηκαν χωρίς ν' αφήσουν ίχνη, αφού προηγουμένως τους είχαν πει(σε ομιλία σε ξενοδοχείο) να μοιράσουν όλα τους τα υπάρχοντα και να εγκαταλείψουν τα παιδιά τους, για να μεταφερθούν από έναν ιπτάμενο δίσκο σε «μία καλύτερη ζωή».

_389232_sierra_nevada2_300.gif

Στις αρχές Ιουλίου 1999, μία είδηση έκανε το γύρο του κόσμου: εκατό οπαδοί της Εκκλησίας «Στέλλα Μάρις» ξεκίνησαν ανάβαση βουνού της οροσειράς Σιέρα Νεβάδα, έξω από την Καρθαγένη της Κολομβίας, και από τότε τα ίχνη τους χάθηκαν.

Η μητέρα μιας αγνοούμενης δήλωσε πως η κόρη της, της είπε ότι θα συνέβαινε κατακλυσμός και ότι θα πήγαινε σ' ένα ψηλό μέρος για να συναντήσει εξωγήινους, που θα τους έσωζαν από το τέλος του κόσμου.

Σύμφωνα με το παρακάτω βίντεο το 22% των Αμερικανών πιστεύει στα UFO και τους εξωγήινους, ενώ το 50% πιστεύει στις απαγωγές από εξωγήινους.Δείτε το βίντεο

Η απαγωγή ανθρώπων από εξωγήινους έχει παρουσιασθεί και στον κινηματογράφο στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας (αν και κατά πόσο πρόκειται για φαντασία είναι άλλο θέμα). Πιο γνωστή περίπτωση ‘απαγωγής’ είναι στην ταινία «Στενές Επαφές Τρίτου Τύπου» (‘Close Encounters of the Third Kind’) του Σπήλπμεργκ (1977). Οι εξωγήινοι επισκέπτονται ένα σπίτι όπου μένει μία μητέρα με το παιδάκι της και παίρνουν μαζί τους τον μικρό Barry. Στο τέλος της ταινίας οι εξωγήινοι απελευθερώνουν όλους όσους είχαν κατά καιρούς αρπάξει, μεταξύ των οποίων και πιλότους του Β’ Παγκοσμίου πολέμουπου επιστρέφουν, στην ηλικία που μυστηριωδώς είχαν εξαφανιστεί, σαν να μην πέρασε ούτε μία ημέρα!Close_Encounters_of_the_Third_Kind_01.jpg

Εκτός από ‘μεμονωμένες’ απαγωγές, υπάρχει διαδεδομένη η άποψη ότιπριν από μία μεγάλη καταστροφή στη Γη, ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων θα μεταφερθεί ‘κάπου αλλού’ για να σωθεί, με επέμβαση των εξωγήινων, οι οποίοι, πάντα βέβαια, είναι (αοράτως) παρόντες και ‘ανησυχούν’ για εμάς. Για το θέμα αυτό θα πούμε περισσότερα προσεχώς.

Συνδέστε τα παραπάνω:

Με το 4ο βήμα του περίφημου Σχεδίου ‘Blue Beam Project’ (‘Πρόγραμμα Κυανής Ακτίνας’). Δες ΕΔΩ αλλά και ΕΔΩ

Αλλα και...

Με την θεωρία / δοξασία της «Αρπαγής» (‘Rapture’ στα αγγλικά, εκ του λατινικού rapio, που σημαίνει αρπάζομαι ψηλά) που είναι πολύ διαδεδομένη ανάμεσα σε διάφορα χριστιανικά δόγματα και ομάδες, που βρίσκονται στον ευρύτερο χώρο του προτεσταντισμού, (αν και χωρίς πλήρη ομοφωνία), θεωρία την οποία βέβαια, έτσι όπως παρουσιάζεται, απορρίπτει η Ορθόδοξη Εκκλησία, αλλά και η Καθολική.Σύμφωνα με την διδασκαλία αυτή οι ‘αφιερωμένοι χριστιανοί’ θα αρπαγούν και θα πάνε στον ουρανό, ΠΡΙΝ την εμφάνιση του Αντίχριστου και ΠΡΙΝ το ξέσπασμα της Μεγάλης Θλίψης πάνω στους κατοίκους της Γης, και ΠΡΙΝ την Δευτέρα Παρουσία του Χριστού. [Θέση και αντίθεση] .

Δείτε ειδικά - σχετικά με το θέμα μας - το παρακάτω βίντεο:Μάλιστα όσοι πιστεύουν στην ‘Αρπαγή’ θεωρούν ότι αμέσως μετά την μαζική εξαφάνισή τους η ‘επίσημη’ δικαιολογία που θα δοθεί θα είναι ότι τους πήραν οι ‘εξωγήινοι’. Δείτε τα παρακάτω βίντεο:Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved