Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Οι Τούρκοι σιγοντάρουν τους Αλβανούς σε αθλητικό αγώνα στη Σερβία. Στις 23 Οκτωβρίου υψώνουμε ξανά την αλβανική σημαία στο Βελιγράδι

Ανένταχτος Πατριώτης
Αναρτήθηκε από: Ανένταχτος Πατριώτης
Ημηρομηνία ανάρτησης: Tρίτη 21 Οκτωβρίου 2014, 13:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Οπαδοί Μπεσίκτας: Στις 23 Οκτωβρίου υψώνουμε ξανά την αλβανική σημαία στο Βελιγράδι

Τα Σέρβικα ειδησεογραφικά πρακτορεία έκαναν γνωστό ότι "Οι Τούρκοι απειλούν τη Σερβία" προειδοποιώντας ότι η σημαία της μεγάλης αλβανίας θα κυματίσει στις 23 Οκτωβρίου στο Βελιγράδι, γράφει ο Ελεύθερος Λόγος Αργυροκάστρου και διευκρινίζει:

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι της τουρκικής ομάδας ποδοσφαίρου "Μπεσίκτας", ανακοίνωσαν ότι στις 23 Οκτωβρίου κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Παρτιζάν - Μπεσίκτας θα ξεδιπλώσουν τη σημαία της Μεγάλης Αλβανίας στο στάδιο.

Σύμφωνα με τα σερβικά ειδησιογραφικά πρακτορεία στα φόρουμ των οργανωμένων φιλάθλων της Μπεσίκτας λέγεται πως θα κυματίσει ξανά η αλβανική σημαία και υπόσχονται ότι αυτοί θα είναι εκείνοι που θα κυματίσουν τη σημαία της Μεγάλης Αλβανίας στο Βελιγράδι.

Οι Τούρκοι νιώθουν μαγεμένοι με την μεγαλειώδη ιδέα των ερυθρόμαυρων φιλάθλων και υπόσχονται ότι θα κάνουν το ίδιο, στον αγώνα Παρτιζάν - Μπεσίκτας στις 23 Οκτώβρη αγώνας που διεξάγεται για τη φάση του Europa league.

Ταυτόχρονα σύμφωνα με αυτούς δεν θα λείψει από αυτόν τον αγώνα και η σημαία του Κοσόβου, σύμφωνα με δημοσίευμα τηςlajmifundit.al.
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
:
 
Σαν Σήμερα (4 Ιανουαρίου)
  • 1818: Αποκεφαλίζεται στην Χίο από τους Τούρκους ο νεομάρτυρας Ονούφριος.
  • 1941: Ελληνικά αντιτορπιλικά βομβαρδίζουν τις ιταλικές θέσεις στα Δουκάτα της Βορείου Ηπείρου.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved