Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
Προκαλεί πάλι το νούμερο! Κάτσε: «Προστατεύσαμε τη σημαία μας!»...

Προκαλεί πάλι το νούμερο! Κάτσε: «Προστατεύσαμε τη σημαία μας!»...

Ο Έργκις Κάτσε φέρεται να δημοσίευσε βίντεο στο οποίο φαίνεται άνθρωπος από την αποστολή της Αλβανίας να παίρνει τη σημαία που προκάλεσε τα επεισόδια στο Βελιγράδι, από τα χέρια των Σέρβων.

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ μέσα από σελίδα στο Facebook, που φέρει το όνομά του, ανάρτησε βίντεο στο οποίο φαίνεται ότι ακολούθησε των επεισοδίων στο Βελιγράδι. Ο φερόμενος ως Έργκις Κάτσε, ανέφερε πως με αυτόν τον τρόπο σώθηκε η σημαία της Αλβανίας από το τιμ της Εθνικής ομάδας. Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως πέρσι ο Κάτσε είχε προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων καθώς είχε φωτογραφηθεί με μπλούζα του UCKA, ενώ η σημαία που αναφέρει ως «σημαία της Αλβανίας», ήταν σημαία για την ανεξαρτησία του Κοσσόβου και τη «Μεγάλη Αλβανία».

«Έτσι προστατέψαμε τη σημαία της χώρας μας, μαζί με το τιμ της Εθνικής. Μοιράστε το βίντεο στα προφίλ σας. Είμαστε ένα!», έγραφε το μήνυμα με το οποίο συνόδευσε το βίντεο ο  φερόμενος ως Κάτσε.

ΥΓ: Λίγη ώρα αργότερα, η εν λόγω σελίδα ξεκαθάρισε πως δεν αποτελεί επίσημο προφίλ του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ... Βέβαια τι άλλο θα μπορούσε να έλεγε... Αν είναι όμως αλήθεια εκεί στον ΠΑΟΚ ας ξυπνήσουν και ας στείλουν το νούμερο αυτό στο καλό...
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved