Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
Οι Ρότσιλντ ειναι οι ιδιοκτήτες του Ισραήλ

Οι Ρότσιλντ ειναι οι ιδιοκτήτες του Ισραήλ

1917,ο υπουργός Εξωτερικών της Μ. Βρετανίας Τζειμς Βαλφουρ υπόσχεται την διευκόλυνση για την παράδοση της Παλαιστίνης στους Σιωνιστές Ροθτσάιλντ.Αυτή η κίνηση, ήρθε μετά από εκβιασμό των Ροθτσάιλντ… να βάλουν τις ΗΠΑ στον πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο στο πλευρό της Μ. Βρετάνιας εναντίον των Γερμανών. .ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΥΤΡΩΝΕΙ.ΔΙΑΒΑΣΤΕ…

Οι Ρότσιλντ ανάγκασαν τη βρετανική κυβέρνηση το 1917 να τους υποσχεθεί την Παλαιστίνη (σε αντάλλαγμα έσυραν τις ΗΠΑ στον Α “Παγκόσμιο Πόλεμο). Κατέχουν το 80% του Ισραήλ, σύμφωνα με τον Simon Schama.Έχτισαν το Ανώτατο Δικαστήριο του Ισραήλ. Κατέχουν το Reuters και το Associated Press (AP), τα δύο μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία του κόσμου. Έχουν ένα μεγάλο και αξιόλογο μέρος των μετοχών της ολλανδικής εταιρείας πετρελαίου Royal Dutch, της Τράπεζας της Αγγλίας και της LBMA (London Bullion Market Association).Υποκινούν πολέμους, τοποθετούν προέδρους, εκθρονίζουν βασιλιάδες και πτωχεύουν χώρες, τέτοια είναι η δύναμή τους. Οι Ρότσιλντ συνήθως λειτουργούν παρασκηνιακά. Όσον αφορά στο Ισραήλ, οι Ρότσιλντ δημιούργησαν τον Α “Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά περίμεναν μέχρι το 1917, όταν η Βρετανία βρέθηκε σε μπελάδες.Τότε οι Ρότσιλντ υποσχέθηκαν στη βρετανική κυβέρνηση ότι θα μπορούσαν να σύρουν τις ΗΠΑ στον Α “Παγκόσμιο Πόλεμο (στο πλευρό της Βρετανίας) και έτσι θα εξασφάλιζαν τη νίκη της Βρετανίας έναντι της Γερμανίας.

Ωστόσο, ήθελαν κάτι σε αντάλλαγμα: Την Παλαιστίνη.Έτσι δημιουργήθηκε η Διακήρυξη του Μπαλφούρ, η οποία είναι μια επίσημη επιστολή του Βρετανού υπουργού Εξωτερικών James Balfour προς τον Baron Rothschild.Αναφέρει ότι: «Η Αυτού Μεγαλειότης διάκειται θετικά στη δημιουργία μιας εθνικής πατρίδας για τους Εβραίους στην Παλαιστίνη και θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διευκολύνει την επίτευξη αυτού του σκοπού» Ωστόσο, εδώ υπάρχει ένα πρόβλημα.Η Παλαιστίνη δεν ανήκε ποτέ στη Βρετανία για να μπορεί να την παραχωρήσει.

Ανήκει δικαιωματικά στους Άραβες και τους Παλαιστινίους που ζουν εκεί.Οι σιωνιστές Rothschild μπήκαν στην Παλαιστίνη, την κατέλαβαν, εκτόπισαν και σκότωσαν εκατομμύρια Παλαιστίνιους που ζούσαν εκεί. Μέχρι σήμερα εξακολουθούν να διαπράττουν γενοκτονίες. Η δημιουργία του Σιωνιστικού κράτους του Ισραήλ ήταν παράνομη από την αρχή. Κάτι που στηρίζεται στην ανομία, σπέρνει τη διχόνοια και τη διαμάχη παντού.Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι η ίδια η ίδρυση του Ισραήλ μπορεί να είναι ο πρόδρομος του Γ Παγκοσμίου Πολέμου. Το σιωνιστικό Ισραήλ ελέγχει τις κυβερνήσεις των ΗΠΑ, της Βρετανίας, του Καναδά, της Γαλλίας και άλλων – και οι Ρότσιλντ ελέγχουν το Ισραήλ.
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved