Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
Συλλεκτική Φώτο: Όταν το ΚΚΕ πανηγύριζε για την νίκη του ΠΑΣΟΚ του 1981!

Συλλεκτική Φώτο: Όταν το ΚΚΕ πανηγύριζε για την νίκη του ΠΑΣΟΚ του 1981!

ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ... στο ίδιο έργο θεατές μιας "αριστερής" πολιτικής συμμορίας που κατέστρεψε και θα συνεχίσει να καταστρέφει την Ελλάδα..

Θα το αντιληφθεί ο ελληνικός λαός, όταν κυβέρνηση γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ με τα "δεκανίκια του"... αλλά θα είναι αργά...

Κοντά είναι ο θάνατος όμως του σάπιου πολιτικού συστήματος.. τους τελείωσαν οι"σωτήρες" των οβριών.. τελευταίο τους "χαρτί", ο Τσιπράκος..

Πόπη Σουφλή

Έχει κουράσει η πολιτική γραμμή της ηγεσίας του ΚΚΕ, που όπου βρεθεί ταυτίζει την συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, αυτών των δυνάμεων που χάρισαν την χώρα στους δανειστές της, εξαθλίωσαν εκατομμύρια λαού, με τον ΣΥΡΙΖΑ που έρχεται με ένα σαφές αντίθετο σχέδιο, με τις όποιες αντιφάσεις (αν δεν ήταν αντίθετο δεν θα υπήρχε άλλωστε αυτός ο πόλεμος εναντίον του από όλο το σύστημα).

Το ΚΚΕ, έρχεται και λέει ότι σήμερα που μιλάμε στην χώρα κάνουν το ίδιο κακό το δίδυμο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, και ΣΥΡΙΖΑ, αφιερώνοντας την πλειοψηφία του λόγου του σε επιχειρήματα κατά του ΣΥΡΙΖΑ αφήνοντας πιο "χαλαρή" την παρούσα κυβέρνηση.

Ας δούμε την παρακάτω φωτογραφία......

sullektiki_foto_otan_to_kke_panigurize_gia_tin_niki_tou_pasok_tou_1981.jpg

Είναι το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας του ΚΚΕ, "Ριζοσπάστη", την επομένη της εκλογικής νίκης του ΠΑΣΟΚ, το 1981!

Σαφέστατα το ΚΚΕ τότε είχε άλλο πρόγραμμα, από το ΠΑΣΟΚ, αλλά ή τότε ηγεσία, με τον Χαρίλαο Φλωράκη είδαν ότι η νίκη του τότε ΠΑΣΟΚ, που ερχόταν να γκρεμίσει τον καραμανλισμό και το χουντικό κράτος που είχε απομείνει κραταιό, αποτελούσε νίκη του λαού, εντολή για ουσιαστική εντολή!

Και έρχεται σήμερα, ένας ΣΥΡΙΖΑ που σαφέστατα αν κάνεις συσχετισμούς του τότε και του τώρα, είναι σαφέστατα πιο αριστερά από το τότε ΠΑΣΟΚ, να φέρει την ανατροπή πολιτικών που εξαθλιώνουν εκατομμύρια Ελλήνων, να δώσει μία ανάσα για τους πιο απαισιόδοξους έστω, και!

Το σημερινό ΚΚΕ αντιμετωπίζει τον ΣΥΡΙΖΑ ως "δαίμονα"

Την επομένη των επερχόμενων εκλογών, με νικητή τον ΣΥΡΙΖΑ, φανταζόμαστε ότι ο "Ριζοσπάστης" θα κυκλοφορήσει με μαύρη κορδέλα, πένθους, στο πρωτοσέλιδο του!
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved