Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ... ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΡΑΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΜΑΣ...!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014, 22:00
Κατηγορία: Ανθέλληνες
Η πολιτική σπέκουλα και το θράσος έχουν όρια. Μετά από πρόταση που έφερε η παράταξη της Ελληνικής Αυγής για το Ιόνιο, για να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των τριών παλικαριών, εις εκ των οποίων ήταν και είναι παιδί της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, που χάθηκαν την ώρα του καθήκοντος σε στρατιωτική άσκηση στον Βόλο, το περιφερειακό συμβούλιο αρνήθηκε με διάφορα προσχήματα. Ο περιφερειάρχης είπε πως με αυτή την κίνηση δεν δίνεται η… πρέπουσα προσοχή στο ζήτημα και πως θα πρέπει να συζητηθεί ολοκληρωμένα ενώ μάλιστα πολλοί σύμβουλοι της ΑΝΑΣΑ(Σύριζα) και της ΛΑΣΥ(ΚΚΕ), είπαν πως ήταν… εργατικό ατύχημα. Άλλοι έκαναν λόγο για εγκληματικές οργανώσεις, άλλοι σε ρόλο εισαγγελέα δίκασαν, άλλοι καταδίκασαν ενώ ακούστηκαν τα γνωστά τσιτάτα περί… δημοκρατικού τόξου και τα σχετικά.

Κρίνουμε ως άκρως ανήθικη, υποκριτική και πολιτικάντικη την άρνηση της πλειοψηφίας του Περιφερειακού συμβουλίου και διαμαρτυρόμαστε εντόνως για την απάνθρωπη αδιαφορία που επέδειξε στην πρόταση για την απόδοση της ελάχιστης τιμής, την τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των τριών παλικαριών.
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
:
 
Σαν Σήμερα (4 Ιανουαρίου)
  • 1818: Αποκεφαλίζεται στην Χίο από τους Τούρκους ο νεομάρτυρας Ονούφριος.
  • 1941: Ελληνικά αντιτορπιλικά βομβαρδίζουν τις ιταλικές θέσεις στα Δουκάτα της Βορείου Ηπείρου.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved